OK
×

De Endoscopie loopt te lopen om een douchebrancard te kopen

Wie zijn wij? Wij zijn medewerkers van het Endoscopiecentrum Franciscus Gasthuis & Vlietland. Wat gaan wij doen? Wij gaan dit jaar meelopen met de Marathon van Rotterdam. De afstand die wij lopen varieert van 10,55 km tot 42,195 km! Waarom gaan wij dit doen? Dit project zijn wij gestart om onze collega Marion ( † 31-03-2023) te eren. In navolging van haar wens willen wij geld inzamelen voor de aanschaf van een douchebrancard voor de afdeling Maag-, darm- en leverziekten (MDL). De douchebrancard kan op de afdeling worden gebruikt om bedlegerige (palliatieve) patiënten te douchen en het haar goed te kunnen wassen.  

Wat hebben wij nodig?  De aanschaf van een douchebrancard bedraagt €3.562,50. Wij willen u vragen om ons te helpen dit bedrag bij elkaar te lopen.

Franciscus Foundation  logo 2

Franciscus Foundation

De Franciscus Foundation is hét goede doel van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Samen met donateurs, de 'Vrienden', zet de Foundation zich met hart en ziel in om het verblijf van patiënten en hun naasten fijner te maken. Of dit nu gaat om een bezoek, kort verblijf of een langere opname in Franciscus.  Zo heeft de Foundation op de verpleegafdelingen huiselijk ingerichte familiekamers en op de poliklinieken goed verzorgde wachtkamers gerealiseerd.

Daarnaast levert de Foundation een bijdrage aan vernieuwingen en onderzoek in de zorg.  Denk hierbij aan hoofdhuidkoeling bij de behandeling van kankerpatiënten, het toepassen van virtual reality om angst weg te nemen bij kinderen of het mogelijk maken tot het doen van onderzoek.

U ziet dat met de donaties van Vrienden belangrijke projecten mogelijk gemaakt worden, die niet uit het reguliere (zorg)budget worden gefinancierd. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.653 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
102%
145

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
robert roomer

€ 1.220 opgehaald

Geen profielfoto
Wendy Janssen

€ 563 opgehaald

Geen profielfoto
Mark Strating

€ 390 opgehaald

Geen profielfoto
Sharon Slagboom

€ 325 opgehaald

Geen profielfoto
laurien Oswald
Aandacht voor ziekte in elke fase!! Enorm belangrijk ♥️

€ 140 opgehaald

Geen profielfoto
Alinda Wiersma

€ 130 opgehaald