OK
×
Actievoerder
Ballen Voor Ballen

Het BallenVoorBallen Toernooi

Inmiddels is het toernooi van 2019 afgelopen. Maar inzamelen voor Villa Pardoes gaat door tot aan de clubkampioenschappen! Doe ook mee met onze winddoek actie 'Vriend van het BallenVoorBallen toernooi'.

Ook jouw naam op ons nieuwe winddoek? Grijp dan nu jouw kans! Tijdens het BallenvoorBallen Toernooi hebben wij namelijk gedacht dat wij de leden van de club wat meer tijd te willen geven om ook mee te doen. Er is nog plaats voor 30 namen! Vanaf €10,- komt jouw voor en/of achternaam ook op dit winddoek.
En de opbrengst gaat volledig naar Villa Pardoes! Je hebt nog tot 15 september de tijd.

Stuur een mailtje met jouw gegevens naar: ballenvoorballen@wolfsbosch.nl
En maak jouw bijdrage (vermeld je naam) over via deze actie pagina!

Je krijgt t.z.t. een voorbeeld van het winddoek gemaild.


Alvast vriendelijk bedankt
Toernooicommissie BallenvoorBallen Toernooi

 

Met jullie inzet kan Villa Pardoes meer gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar een onvergetelijke gratis vakantie aanbieden! Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Voor meer informatie; www.villapardoes.nl

#BVBTennisT


VILLA PARDOES logo 2

VILLA PARDOES

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplaats. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.415 opgehaald van € 4.000
61%
15

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie