OK
×
Actievoerder
Steun UMCG

Henny gaat 100 km Omkieken!

Ik ben Henny en ik wandel veel en graag.
De Nijmeegse 4Daagse en Tocht om de Noord heb ik meerdere keren voltooid. Mijn meest indrukwekkende wandeltocht was mijn pelgrimsreis vanuit St. Jean Pied de Port in mei 2018. Met enkel en alleen mijn wandelstok en rugzak bereikte ik na 33 dagen Santiago de Compostella. In juli 2019 ben ik van Santiago de Compostella naar Finisterre gewandeld. Deze keer niet solo maar met drie andere pelgrims, die ik vorig jaar onderweg had ontmoet.

Uniek
Dit jaar mag ik ook mee doen met de unieke 24-uurs 100 km wandeltocht die gekoppeld is aan de Tocht om de Noord én 100 jaar Grunnens Laid.

Daar loop ik voor!
Ik doe niet zomaar mee en deze tocht heet niet voor niks 'Henny gaat 100 km Omkieken!' Want dat doe ik deze keer niet alleen tijdens het wandelen, maar ook naar anderen. Ik wil met mijn deelname aan deze 24-uurs wandeltocht geld inzamelen voor kankeronderzoek. Heel specifiek voor onderzoek naar meningeomen, de meest voorkomende hersentumoren bij volwassenen. Een vorm van kanker de onder meer voor komt bij kinderen die kanker overleeft hebben. Bij hen ontwikkelt zich dan, als gevolg van de behandeling, op latere leeftijd een meningeoom. Professor Rob Groen wil met behulp van fluorescentie de operatietechniek verbeteren, omdat dit kans op genezing met behoud van kwaliteit van leven vergroot. Hiervoor is geld nodig en daar loop ik voor!

Het goede doel:
Stichting Steunfonds UMCG ondersteunt diverse initiatieven op het gebied van innovatie en welzijn.  Met uw hulp kan het UMCG naast topzorg ook nieuwe behandelingen ontwikkelen voor meer en betere kansen op herstel. Artsen en wetenschappers zetten zich samen in voor de beste behandelingen en zorg, zodat iedereen de beste kansen op herstel krijgt.
Het fonds is een ANBI en dat maakt geven met belastingvoordeel mogelijk. 
Meer weten over het fonds  klik hier.

Meer informatie over het onderzoek van professor Groen vind je hier.

Anoniem aan teamlid Steun UMCG

€ 10

02-11-2019

H. Walma aan teamlid Steun UMCG

Op karakter ga jij vast een heel eind komen Henny! Ik wens jou sterkte, maar ook mooie en warme mensen om jou heen tijdens de tocht en in deze tijd...

€ 25

26-09-2019

Anoniem aan teamlid Steun UMCG

€ 10

26-09-2019

Anoniem aan teamlid Steun UMCG

€ 10

26-09-2019

P. Frericks aan teamlid Steun UMCG

Succes Henny

€ 25

25-09-2019

A. Boels aan teamlid Steun UMCG

Henny we wensen je heel veel succes

€ 50

24-09-2019

C. Han aan teamlid Steun UMCG

Succes Henny, hopelijk zien we elkaar nog!

€ 25

24-09-2019

R. Heukers-Huitzing aan teamlid Steun UMCG

Hoi Henny, wat ben je toch een bikkel. Het gaat je lukken deze tocht. Veel succes en fijne wandelkilometers gewenst

€ 20

22-09-2019

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 845 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
84%
32

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Steun UMCG

€ 845 opgehaald