OK
×

HELP Boedha weer zien

Boedha is een lieve, zachtaardige rode teju (grote hagedissensoort) van inmiddels 4 jaar oud. Boedha is twee jaar geleden bij ons komen wonen nadat haar eigenaren niet meer voor haar konden zorgen.  In de jaren dat Boedha bij ons woont, heeft ze diverse malen met gezondheidsproblemen gekampt, doordat ze in haar jeugd geen optimale verzorging heeft gehad is Boedha wat wij noemen een “zorgenkindje.” Haar immuunsysteem is helaas niet wat het hoort te zijn, waardoor ze vatbaarder is voor ziektes en veel medicijnen niet (goed) aanslaan.

Op dit moment heeft Boedha last van een uitpuilende massa tussen haar oog en oogkas, iets wat vooralsnog niet geïdentificeerd kan worden door de reptielenarts. Onze hoop was dat de massa zou slinken met behulp van medicatie, maar na 4 verschillende medicatiekuren is de massa er helaas nog steeds. Doordat de massa niet is geslonken, maar juist groter is geworden, kan Boedha niks meer zien met haar linkeroog waardoor operatief verwijderen de enige optie is.

Er is altijd een groot risico v.w.b. de narcosemiddelen bij reptielen (daar zij koudbloedig zijn). Omdat Boedha nog jong en in goede conditie is, hebben wij in overleg met de reptielenarts toch besloten om voor een operatie te gaan, daar dit Boedha’s kwaliteit van leven aanzienlijk zou verbeteren nu de massa groter is geworden.

De kosten van deze operatie (incl. medicatie en nazorg) zijn rond de € 450,00. Als non-profit organisatie krijgen wij helaas geen subsidie, onze inkomsten genereren wij grotendeels door educatieve arrangementen te verzorgen op o.a. scholen en instellingen. Door COVID-19 hebben wij het afgelopen half jaar geen educatieve arrangementen kunnen verzorgen, waardoor een groot deel van onze inkomsten zijn weggevallen.

Door jouw bijdrage (klein of groot) hopen wij Boedha zo spoedig mogelijk geopereerd kan worden.

Boedha hoopt dat zij op jouw steun kan rekenen!

N. Costeris aan teamlid Stichting Carnivora

Ketsthanger actie. Het bedrag is rond 😊

€ 20

26-11-2020

Anoniem aan teamlid Stichting Carnivora

€ 5

26-11-2020

N. Costeris aan teamlid Stichting Carnivora

€ 10

26-11-2020

K. Rijssemus aan teamlid Stichting Carnivora

€ 5

26-11-2020

N. Costeris aan teamlid Stichting Carnivora

Hanger actie

€ 10

25-11-2020

Anoniem aan teamlid Stichting Carnivora

€ 10

25-11-2020

Anoniem aan teamlid Stichting Carnivora

€ 10

25-11-2020

M. Singelenberg aan teamlid Stichting Carnivora

Neethe hulp van een UU collega

€ 13

25-11-2020

1
2
3
4
5
dakje met Geef-logo
€ 450 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
37

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×