OK
×
Actievoerder
Reiny Logtenberg

Help Union Animal hun dierenartskosten betalen

Het jachtseizoen is helaas weer gestart in Spanje. Meestal stromen dan aan het einde van het jachtseizoen de asielen weer vol met door de jagers afgedankte honden.

Dit jaar is er iets opvallends. Nu worden er al aan het begin van het jachtseizoen veel afgedankte honden gevonden of aangeboden. Deze honden zijn vaak ziek, ondervoed en vol parasieten. Als de deze honden bij Union Animal binnenkomen worden ze nagekeken door de dierenarts en krijgen zij de nodige zorg. De openstaande rekening voor de dierenarts en apotheek is inmiddels opgelopen tot zo’n 3400 euro. 

Union Animal vangt jaarlijks zo’n 200 honden op. Zij krijgen van de gemeente geld voor 90 honden, de rest moet komen uit donaties, rommelmarkten en geld van adopties.

Niet alle honden zijn geschikt voor adoptie en worden jarenlang verzorgd in het asiel.

Met 5 vrijwilligers en 1 betaalde medewerker houden ze de boel draaiende en blijven zij zich vol liefde inzetten. 

Helpen jullie mee? Elk bedrag is welkom. Daarmee kunnen we ervoor zorgen dat de hondjes de zorg blijven krijgen die ze zo hard nodig hebben.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.930 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.400
waarvan € 185 via Geef.nl
56%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Reiny Logtenberg

€ 185 opgehaald