OK
×
Actievoerder
Reiny Logtenberg

Help Union Animal hun dierenartskosten betalen

Het jachtseizoen is helaas weer gestart in Spanje. Meestal stromen dan aan het einde van het jachtseizoen de asielen weer vol met door de jagers afgedankte honden.

Dit jaar is er iets opvallends. Nu worden er al aan het begin van het jachtseizoen veel afgedankte honden gevonden of aangeboden. Deze honden zijn vaak ziek, ondervoed en vol parasieten. Als de deze honden bij Union Animal binnenkomen worden ze nagekeken door de dierenarts en krijgen zij de nodige zorg. De openstaande rekening voor de dierenarts en apotheek is inmiddels opgelopen tot zo’n 3400 euro. 

Union Animal vangt jaarlijks zo’n 200 honden op. Zij krijgen van de gemeente geld voor 90 honden, de rest moet komen uit donaties, rommelmarkten en geld van adopties.

Niet alle honden zijn geschikt voor adoptie en worden jarenlang verzorgd in het asiel.

Met 5 vrijwilligers en 1 betaalde medewerker houden ze de boel draaiende en blijven zij zich vol liefde inzetten. 

Helpen jullie mee? Elk bedrag is welkom. Daarmee kunnen we ervoor zorgen dat de hondjes de zorg blijven krijgen die ze zo hard nodig hebben.

Podencoworld (Stichting) logo 2

Podencoworld (Stichting)

Stichting Podencoworld heeft ten doel: a. het herplaatsen van Podenco-achtige honden uit Zuid-Europa, het verlenen van (financiële en materiële) ondersteuning aan plaatselijke shelters, alsmede het bestrijden van dierenleed in deze landen; b. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door voor honden die daarvoor geschikt blijken te zijn, een nieuw tehuis te zoeken in Nederland. De honden komen naar Nederland zodra er een opvanggezin beschikbaar is. Alle honden blijven eigendom van de stichting en worden (ter bescherming van de hond) geplaatst met een adoptiecontract. In dit contract wordt onder meer tussen de adoptant en de stichting overeengekomen dat de hond goed zal worden verzorgd, dat niet met de hond gefokt mag worden en dat bij eventuele herplaatsing de hond altijd naar de stichting wordt teruggebracht. De stichting beoogt geen winstoogmerk, bestaat uit vrijwilligers, heeft geen asiel en werkt alleen met opvanggezinnen.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.930 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.400
waarvan € 185 via Geef.nl
56%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Reiny Logtenberg

€ 185 opgehaald