OK
×

Help Tymo aan een medicijn tegen Noordzeeziekte

Vraag een 18-jarige naar zijn grootste wens en het zal waarschijnlijk gaan over het halen van een rijbewijs, de aanschaf van de nieuwste game of de laatste smartphone. Zo niet bij Tymo Mulder uit Heerenveen. Hij droomt van een wereld zonder de Noordzeeziekte. "Mijn grootste wens is dat ik nog mag meemaken dat er een medicijn wordt gevonden tegen deze rotziekte." 
Om dat medicijn te vinden is onderzoek nodig. Helaas wordt dit onderzoek niet gefinancierd. Met 50.000 euro kan het leven van Tymo een andere wending krijgen. Maar dat kan niet zonder de hulp van donateurs. 

Schokkend leven
Tymo heeft de zeldzame Noordzeeziekte, een ernstige progressieve aandoening die zorgt voor evenwichtsproblemen, in combinatie met spierschokken en epileptische aanvallen. En kauwen, slikken en praten wordt steeds moeilijker.

Strijdkracht
"Het feit dat ik in een rolstoel zit, betekent niet dat ik niets kan. Of dat ik dom ben. Want dat denken mensen nog steeds. Ik hoop dat we een medicijn vinden, zodat niemand meer hoeft te lijden aan de rotziekte."

Droom
Een minder schokkend leven is Tymo’s grootste droom. Af en toe wordt hij er treurig van, die alsmaar terugkomende epileptische aanvallen. "Ik hoop nu alleen nog maar op een oplossing om geholpen te worden. Tot die tijd is humor mijn beste medicijn."

Help Tymo zijn droom waar te maken en doneer. Alle kleine beetjes helpen!

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
2%
32

donaties

23

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze actie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie