OK
×

Help roeivereniging Neptunus uit de brand

Op 8 december 2018 is in alle vroegte de roeiloods/clubgebouw van de roeivereniging Neptunus uit Delfzijl door brandstichting volledig afgebrand. Niet alleen het gebouw is compleet verloren gegaan maar ook alle roeiboten (circa 35 stuks) en andere roeibenodigdheden die lagen opgeslagen in de loods. De vereniging heeft daardoor nu niets meer, alles is weg.

De roeivereniging moet dus helemaal opnieuw beginnen om weer een roeiloods/clubgebouw te krijgen. De verzekering zal naar alle waarschijnlijkheid een bedrag uitkeren voor het gebouw, net als een dagwaarde voor de boten. Daarmee redt de vereniging het niet. Overige benodigdheden (inventaris clubgebouw, ergometers, roei-riemen, bokjes waar de boten opliggen, gereedschap e.d.) worden niet allemaal door de verzekering vergoed. Om een goede vloot van boten weer te krijgen (een roeiboot kost circa 10.000), is meer nodig dan alleen het verzekeringsgeld. Ook is budget nodig voor een tijdelijke accommodatie  (1 tot 2 jaar) totdat een nieuwe roeiloods/accommodatie is gerealiseerd.

De roeivereniging bestaat dit jaar 52 jaar en heeft naast de sportieve component en het gezelligheidsaspect, ook een historische waarde voor Delfzijl. Zo organiseert de vereniging jaarlijks de internationale roeiwedstrijden tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl.

Zonder financiele steun is het voortbestaan van de vereniging Neptunus niet zeker.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 19.155 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100.000
19%
369

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Roeivereniging Neptunus

Delen

Aan wie wil je doneren?
×