OK
×
Actievoerder
K. Hofstee

Help Rob in een tillift

Zullen we samen zorgen dat er een tillift komt voor Rob?

Zodat hij zijn nieuwe huis kan bekijken. De tuin in kan zien. Gewoon een ommetje kan maken in de rolstoel in het nieuwe dorp waar hij nu woont?

Rob (58) is hersentumorpatiënt. Al vele jaren. Begon het jaren geleden met een kwaadaardige graad 2 hersentumor en kon hij "gewoon" nog verder leven, nu is de tumor geupgrade naar een 3. Dat betekend dat Rob vermoedelijk nog een aantal maanden, mogelijk aantal jaren heeft. Niemand weet dat. Maar lichamelijk is het zwaar.

Na twee hersenoperaties, brak hij bij een val een heup. Weer een operatie volgde. Hij moest naar het revalidatiecentrum, maar deze medewerkers waren niet berekend op een patiënt met "Niet Aangeboren Hersenletsel". Rob kreeg, omdat hij niet goed kon reageren geen echte revalidatie. Ze lieten hem maar lekker slapen in zijn bed. Hij is zo moe... Zijn dappere vrouw Yvette liet hem thuis komen om samen te verzorgen met de wijkzusters. Rob knapte ziender ogen op. Hij kon binnen een dag zelfstandig lopend naar het toilet. Kwam met behulp van een looprek waar hij wilde wezen. Zittend in de stoel was er veel te doen. Rob houdt van muziek maken. Het ging fantastisch. Tot een aantal weken geleden. Bij een rare draai plopte de nieuwe heup uit de kom. Rob moest weer naar het ziekenhuis.

De heup was zo gefixt, maar Rob kwam weer als liggend patiënt thuis. En dat hoeft niet. Rob en Yvette gingen bovendien verhuizen naar een andere gemeente  met een nieuwe thuiszorg en een nieuwe huisarts en die denken helaas niet mee. De fysiotherapeut heeft een verwijzing gevraagd voor een passieve tillift, de huisarts vindt het geen goed idee. Te moeilijk om zelf te bedienen. Te gevaarlijk voor Rob. Hij kan een tillift nog niet aan (zit gewoon rechtop in bed te eten...). Kortom. Yvette vecht tegen de bierkaai. De fysiotherapeut begijpt het maar niet, maar het lijkt dat alle zorgschakels elkaar in deze tegenwerken.

Voor 1.950,- euro kunnen Rob en Yvette zelf een tillift kopen bij een bedrijf in tweedehandstilliften in de buurt. De fyiotherapeut wil beginnen met oefenen, en zal Yvette ook leren hoe met de lift om te gaan. Ze staan te trappelen om te mogen beginnen.

Help jij Rob mee in de tillift te krijgen!  Help jij hem weer een beetje leven terug te krijgen?!  Samen kunnen we zorgen dat Rob eindelijk de revalidatie krijgt die hij nodig heeft en de kwaliteit van leven weer vooruit mag gaan.

Yvette heeft al gezegd dat als ze de tillift niet meer nodig hebben, dat ze hem dan zullen doneren aan de Stichting STOPhersentumoren.nl voor andere hersentumorpatiënten die in het zelfde pakket als hun terecht komen.

Dank namens Rob en Yvette voor jullie steun.

Met vriendelijke groet,

Klaske Hofstee

 

K. Hofstee

Dat de tillift er snel mag komen!

€ 58

Vandaag

dakje met Geef-logo
€ 58 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.950
2%
1

donaties

54

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Hr N J Faay en/of Mw K Hofstee

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
K. Hofstee

€ 58 opgehaald