OK
×
Actievoerder
Steffie Herbrink

Help Raja en haar kinderen!

Raja is met haar man en kinderen gevlucht uit Syrië. Tijdens hun vlucht krijgen zij een noodlottig auto-ongeluk. De man van Raja komt bij dit ongeluk om het leven en drie van haar vier kinderen raken ernstig gewond. Ahmed, haar oudste zoon van 22, raakt ernstig gewond aan zijn rug. Om weer goed te kunnen lopen, heeft hij een operatie aan zijn rug nodig.

Het gezin verblijft op dit moment in Egypte en hoopt hier een leven op te kunnen bouwen. De operatie van Ahmed is hierbij van groot belang. Als hij weer gezond is, kan hij een baan zoeken en hiermee het gezin een betere toekomst geven.

Samen met Mahmoud en Huda, familie van Raja, willen we geld ophalen om de operatie van Ahmed te kunnen bekostigen. Om dit te doen zullen we verschillende acties in Glimmen opzetten. We slaan hierbij de handen ineen: Quintusschool, ouders, dorpsgenoten. Allemaal willen we ons steentje bijdragen. Helpt u ons ook?

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 2.418 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 8.500
28%
44

donaties

7

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Ouderraad De Meent

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Steffie Herbrink

€ 2.418,50 opgehaald