OK
×

Help onze uitgewerkte manegepaarden de zomer door

We hebben jullie hulp nodig. Door de vroege droogte is het gras al op. Hierdoor zijn we genoodzaakt om onze uitgewerkte manegepaarden nu al volop hooi bij te voeren in het land. Ook onze slobber paarden hebben hierdoor weer meer slobber nodig. We hadden voor de rest van jaar voer ingekocht, dit zal bij lange na niet genoeg zijn.
Wij ontvangen geen subsidies en moeten het hebben van goede doelen en van jullie. Hoe lastig we het ook vinden, soms moet je als stichting zijnde om hulp vragen.
Helpen jullie mee om de paarden de zomer door te kunnen voeren? Het bedrag wat we hopen te verzamelen zal aan het inkopen van hooi en slobber worden besteed. Elke euro is meer dan welkom.

Alvast ontzettend bedankt en een liefdevolle hinnik van de paarden ❤️.

Rechtstreeks een bedrag naar onze stichting overmaken is uiteraard ook mogelijk.
IBAN: NL 94 RABO 0378923722
t.a.v. Stichting ‘t Olde Manegepeerd te Dalmsholte.

N.b. We hebben ook een ANBI status waardoor je giften kan aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

`t Olde Manegepeerd (Stichting) logo 2

`t Olde Manegepeerd (Stichting)

Bij Stichting ‘t Olde Manegepeerd genieten uitgewerkte manegepaarden van hun oude dag. Rika Lassche richtte in 1997 samen met haar man Appie de stichting op. Helaas is Appie niet meer onder ons. Natuurlijk wel blijvend in herinnering.

De stichting komt voort uit Rika’s grote passie voor paarden en in het bijzonder manegepaarden.
Immers, een paard dat mensen zoveel plezier heeft gebracht en altijd hard gewerkt heeft, hoort toch niet zomaar via de achterdeur te verdwijnen?

Wij willen mensen hier van bewust maken en manegepaarden een welverdiende oude dag gunnen.

De Stichting heeft capaciteit voor maximaal 45 uitgewerkte manegepaarden. Zij hebben hier hun eigen stal en kunnen in de wei volop genieten van hun rust. Een groep enthousiaste vrijwilligers verzorgt de dieren met veel inzet en liefde.

Vanuit het hele land kunnen maneges hun manegepaarden inschrijven. Er is wel een kleine wachtlijst waardoor een ingeschreven dier soms niet direct geplaatst kan worden.

Wij stellen het bijzonder op prijs als u, met name manegehouders, met ons mee wil denken naar een duurzame oplossing voor een goede oude dag voor manegepaarden en,- pony’s.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 920 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
92%
38

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×