OK
×

Help onze paarden en Therapeutisch Centrum de crisis door!

Lieve allemaal, 

Wij zijn Therapeutisch Centrum 2Tango! Samen met ons paardenteam en met ons mensenteam helpen we om het beste uit onze cliënten te halen. Met onze jarenlange ervaring en levenslange liefde voor paarden helpen we mensen om trauma (PTSS) en hechtingsproblematiek te verwerken. Samen gaan we, met onze cliënten, aan de slag om trauma en de daar uit voortvloeiende patronen, angsten, verdriet, boosheid en beperkende gedachten los te laten, zodat zij weer volop in het leven kunt gaan staan en zij vol zelfvertrouwen het leven weer kunnen herpakken en eventueel hun functie weer kunnen uitoefenen.

Wij zijn een Therapeutisch Expertise centrum,  waar je helemaal mag zijn wie je bent, waar je gezien en gehoord wordt en waar je zo lang als nodig is kunt zijn. Een centrum waar het draait om onze cliënten en waar zij, én het werken met paarden centraal staan zodat we samen op diepe lagen aan hun gezondheid kunnen werken. Dat doen we door zowel evidence based als practice based interventies te combineren en aan te bieden. Kortom we doen wat werkt! En dat doen we samen, met onze cliënten en met de paarden. We willen zoveel mogelijk mensen in Nederland laten ervaren hoe krachtig en helend het is om met paarden te werken en daarmee hun basisvertrouwen en balans te herstellen.

Wij zijn heel blij dat de overheid besloten heeft dat we open mogen blijven omdat ons hulp aanbod belangrijk is, omdat we 1,5 meter afstand kunnen houden, omdat we aan de hygiëne maatregelen voldoen en omdat we buiten werken.

De gevolgen van Corona merken wij ook al enige tijd. Dat betekent dat ons mooie paardentherapie bedrijf niet nog heel veel langer kan bestaan zoals het nu is. Als er niets verandert dan zullen Marée en Audrey hun baan verliezen en zal eventueel de helft van de onze kudde een ander huis moeten zoeken. Dat willen we natuurlijk écht niet!!!

Uiteraard zijn we op de hoogte van alle steunmaatregelen van de overheid. Dit is echter niet voldoende om nog lange tijd op deze manier door te gaan.

Daarom vragen we jouw hulp! 

Zou jij ons willen steunen in deze tijd met een bijdrage? Alle kleine beetjes helpen, we zijn voor alles super dankbaar! (ter indicatie, een paard eet voor 3,50 per dag - alles wat meer gegeven wordt besteden we aan wat hier onder opgesomd staat) 

  • het hooi voor onze zes paarden: Zorro, Mitch, Jack, Baloo, Saela en Flugel 
  • de hoefsmid
  • de dierenarts en daarbij behorende kosten zoals ontworming, onderzoeken, injecties tegen mijten, voorrijkosten, behandelingen en consulten etc.
  • de huur van onze heerlijke plek 

ál het geld wat we hiervoor ophalen gaat uiteraard enkel en alleen naar de paarden!

Twee jaar geleden hebben we ook een actie opgezet van Dream or Donate, veel lieve mensen hebben ons toen een bijdrage gegeven voor ons droompand voor ons therapeutisch centrum.
Helaas hebben we dat pand toen niet kunnen kopen, we beloofden toen het geld te bewaren voor wanneer het nodig zou zijn.
Zoals jullie misschien mee gekregen hebben is Dream or Donate ineens offline gehaald door de eigenaar onder het mom van dat hij gehackt zou zijn.
Daarmee heeft hij iedereen ook de kans ontnomen om het geld wat ingezameld was op te nemen en zijn daar heel veel mensen de dupe van geworden waaronder wij, we zijn hier uiteraard mee bezig en doen er alles aan om dit geld terug te krijgen!
Helaas is het geld wat we daar toen mee opgehaald hebben niet toegankelijk voor ons en kunnen we dit in deze noodsituatie dus ook niet inzetten. ☹

-----------------------------------------------------------------------------
 
Wil jij ons graag helpen maar dan liever op een andere manier?

Ook daar zijn we onwijs blij mee, we willen heel graag werken voor ons geld.
We zijn ook héél hard op zoek naar nieuwe clienten!
Dus: ken/ben jij iemand die onze hulp goed kan gebruiken?
Help ons dan om overeind te blijven! Als we de kranten koppen zien dan zijn er ontzettend veel mensen die stress en angst ervaren, juist in deze tijd. Deze mensen kunnen onze hulp heel erg goed gebruiken.

Wij hebben al 7 jaar lang mensen die diep in de put zaten geholpen hebben om weer plezier uit het leven te halen, om zich stevig te voelen en weer alles uit het leven te halen wat er in zit! Dat doen we met ontzettend veel passie voor mens en dier, met passie voor ons vak; paardentherapie voor mensen die het nodig hebben.

Help ons aan nieuwe cliënten zodat Audrey en Maree hun baan kunnen houden, zodat onze kudde compleet blijft en zodat we deze prachtige en krachtige vorm van therapie kunnen blijven geven. Mogen we je vragen om eens kritisch in je eigen netwerk rond te kijken. Zitten daar mensen tussen waarvan je weet dat ze onze hulp goed zouden kunnen gebruiken? Dan is dit hét moment om ze op onze therapie attent te maken. Je helpt ze er echt mee... en ons ook!

Wij geven psychosociale therapie (individueel) met paarden én ook relatietherapie. Kijk voor info op: www.2tangocoaching.nl
We zitten in Eerde (Veghel), vlak langs de A50 en enorm goed bereikbaar vanuit allerlei richtingen.

Ontzettend bedankt lieve allemaal en heel veel liefs voor jullie!


Brenda, Marée en Audrey

M. van den Oetelaar aan teamlid Therapeutisch Centrum 2Tango

Lieve Brenda, Maree en Audrey, Ik wens jullie veel STERKTE & SUCCES in deze bizarre en heftige tijd. Groetjes, Marion

€ 50

05-06-2020

I. Klerx aan teamlid Therapeutisch Centrum 2Tango

Lieve Brenda en collega’s, Ik volg jullie nog steeds op oa fb.. en leef met jullie mee, omtrent jullie situatie nu met Corona. Zojuist je nieuwsbrief mbt open en kwetsbaar opstellen.. vandaar besloten heb voor jullie paarden ook mee te doneren. Ik kom nog zeker x terug Wanneer weet ik niet. Maar tot dan.. aai voor alle paarden, Jack extra🥰groetjes, Ingrid en Johan

€ 10

30-05-2020

H. Baijens aan teamlid Therapeutisch Centrum 2Tango

Gewoon omdat jullie goed doen. En het gezegde is, wie goed doet, goed ontmoet.

€ 25

25-05-2020

K. vd Oord aan teamlid Therapeutisch Centrum 2Tango

Zet m op meiden..mooi werk wat jullie doen 😘💪🏻

€ 25

25-05-2020

D. Bruno aan teamlid Therapeutisch Centrum 2Tango

💪🏼💪🏼❤❤

€ 50

22-05-2020

P. Vonk aan teamlid Therapeutisch Centrum 2Tango

€ 10

19-05-2020

Z. van ‘t Hof aan teamlid Therapeutisch Centrum 2Tango

€ 5

12-05-2020

E. Landwaart aan teamlid Therapeutisch Centrum 2Tango

Jullie moeten doorgaan!!!

€ 10

03-05-2020

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
dakje met Geef-logo
€ 2.455 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
24%
79

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Therapeutisch Centrum 2Tango

Delen

Aan wie wil je doneren?
×