OK
×
Actievoerder
Ria Kuurman

Help ons helpen in Thessaloniki

St. Dierenhulp zonder Grenzen werd gevraagd hulp te bieden aan een jonge vrouw, Myrtho, uit Thessaloniki. Zij redt veel katten en soms ook honden. Wij willen graag proberen te helpen. 

Myrto is vrijwilligster voor Griekse zwerfkatten en -honden en elk dier dat zij toevallig tegenkomt, zoals vogels, schildpadden en andere wilde dieren. In de afgelopen 5 jaar heeft zij  meer dan 100 katten en 40 honden gered en ter adoptie kunnen geven.

Zoals zij zelf zegt: “Ik kan mijn rug niet keren naar een dier in nood, ik heb katten gevonden die lijden op straat na een auto-ongeluk, na hondenbeten en honden in zeer slechte conditie.  Ik probeer altijd geld in te zamelen  en  altijd het beste voor de dieren te doen, aangezien alleen mijn man werkt en we nu 18 katten en 7 honden hebben.”

Veel dieren hebben speciale zorg nodig, naast de medicijnen kost ook het speciale voer veel geld. De katten en honden hebben geen enkele schuld aan dat wat hen overkomen is of nog steeds overkomt. Zij zijn de slachtoffers, ze verdienen een toekomst, een goede en veilige toekomst.

Als wij samen kunnen helpen om de toekomst voor hen beter te maken, dan moeten we het zeker proberen. Samen! Laten wij hen een eerlijke kans geven op een beter leven.

 https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/ 

 

 

 

 

Anoniem aan teamlid Ria Kuurman

€ 20

12-10-2022

dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
0%
1

donaties

335

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ria Kuurman

€ 20 opgehaald