OK
×
Actievoerder
Chris Wilbrink

Help ons Helpen!

Bij de stichting EZRA Foundation is een flink tekort aan goede kinderschoenen. Om deze te kunnen krijgen moet er vaak behoorlijk betaald worden. Daarom deze actie. Help ons Nederlandse kinderen in armoede Helpen aan goede schoenen. Voor gemiddeld €10,- per paar kunnen wij deze schoenen inkopen. Het zou mooi zijn als er 100 mensen €10,- kunnen missen. Dan kunnen wij weer 100 kinderen helpen. www.ezrafoundation.org
EZRA Foundation logo 2

EZRA Foundation

Bijna dagelijks is het in het nieuws: mensen die in schrijnende situaties verkeren en het (financieel) niet meer zelf kunnen trekken. Steeds meer mensen beschikken niet over fatsoenlijke huisvesting, voldoende eten en kleding. Daarom ontstaan overal in het land diverse initiatieven om deze mensen te helpen. Ook in Almelo: sinds 2008 biedt EZRA Foundation praktische hulp aan mensen die het (even) 'minder' hebben. In Almelo, maar ook daarbuiten. Wij bieden niet alleen hulp aan mensen met een minimuminkomen: velen werken hard, maar vallen buiten de boot als het gaat om regelingen en toeslagen, omdat zij (net) boven het minimuminkomen vallen. Ook deze mensen kunnen nu een steuntje in de rug gebruiken. We bieden kleding en schoenen aan aan kinderen en volwassenen die minimaal te besteden hebben. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×