OK
×
Actievoerder
Merijn Ruis

Levenslessen van een fietsreiziger Boek! (€25) Help je mee?

Wat leuk dat je wilt meedoen!

Voor 25 euro + 5 euro verzendkosten kun je hier een boek bestellen en help je mee om dit een realiteit te maken. Uiteraard krijg je dan een gesigneerd exemplaar!

 Het wordt een boek vol portretten van bijzondere mensen die we zijn tegengekomen, lessen die we hebben geleerd en avonturen die we hebben beleefd. De kern van het boek ligt in het idee dat mensen het beste met je voorhebben. Dus wees niet bang om om hulp te vragen!

Over het boek:

Mijn goede vriend Loek en ik zijn naar Istanbul gefietst zonder plan en ervaring. Dit deden we om samen mooie herinneringen te maken en om geld op te halen voor de Alzheimerstichting. Bijzonder genoeg kwamen we iedere dag vriendelijke mensen tegen en zijn we de meest opgehaalde campagne van de Alzheimerstichting geworden. We hebben tijdens deze reis veel lessen geleerd over hulp vragen, vriendelijkheid en tegenslag. Die lessen wil ik graag bundelen!

Het zal nog wel echt even duren voordat het boek er daadwerkelijk is, maar ik ben benieuwd of hier een beetje animo voor is. Door hem alvast te bestellen kun je ontzettend helpen om dit boek een realiteit te maken!

 

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 7.896 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 7.796,70 via Geef.nl
157%
261

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: M. Ruis

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Merijn Ruis

€ 7.796,70 opgehaald