OK
×
Actievoerder
Jessica Blaak

Para-Badminton Jessica Blaak

UPDATE! 09-01-2020

Vandaag heb ik mijn nieuwe sportrolstoel in ontvangst mogen nemen! Dankzij jullie en de gemeente Krimpenerwaard heb ik de gehele stoel kunnen bekostigen, met alles erop en eraan wat nodig was om een nog betere badmintonster te kunnen worden! Hij wordt snel uitgeprobeerd!! Op naar het NK 2020! Deze actie blijft openstaan want ik kan nog geld gebruiken voor andere materialen, toernooikosten, vervoerskosten en contributie. 

UPDATE! 5-10-2019

EINDELIJK! Na maanden wachten heb ik vandaag te horen gekregen dat ik mijn sportrolstoel aan kon gaan vragen! Enorme blijdschap, want het heeft lang geduurd en hele tijd zat ik in onzekerheid. Het eerste wat ik dus deed toen de brief op mijn deurmat lag: de leverancier akkoord gegeven op mijn offerte en opdracht gegeven om over te gaan tot productie. Met jullie steun had ik dit niet gekunt. Het geld wat ik over hou dat gaat zoals beloofd gestoken worden in de kosten van toernooien en andere materialen.  Helaas nog steeds geen trainer gevonden... maar wat niet is kan nog komen!  Iedereen nogmaals dank! Uiteraard blijft het mogelijk om mij financieel te steunen, en blijft elke cent welkom! 

___________________________________ 

Door ziekte ben ik afhankelijk geworden van het gebruik van een rolstoel. Door mijn afgeronde sportopleiding en het vele sporten in het verleden is mijn sportmentaliteit niet uit het bloed gegaan. Daarom ging ik in het voorjaar van 2018 opzoek naar een andere passende sport in de buurt. Al snel kwam ik uit bij het rolstoelbadminton, iets waar ik ben blijven plakken.

Ik beoefen nu een jaar  rolstoelbadminton bij de plaatselijke badmintonvereniging BC Blue Sky. Dit doe ik tussen valide spelers. Doordat deze rolstoelsport nog tamelijk onbekend is heb ik helaas nog geen echte gespecialiseerde trainer/coach en een trainingsmaatje.

 Afgelopen jaar heb ik mij behoorlijk op weten te spelen. Op mijn eerste toernooi 27 mei 2018 werd ik laatste in de categorie vrouwen enkel rollers.    Na een jaar hard oefenen en zelfcoaching heb ik op 25 mei 2019 de 2e plaats bemachtigd op het NK Para-Badminton 2019 categorie vrouwen enkel rollers. Iets wat ik niet had verwacht maar wel op had gehoopt! Wat een verschil al met afgelopen jaar! 

Doordat ik nu heb ingezien dat ik toch aardig wat in mijn mars heb, zou ik zo graag beter willen worden! Mijn eerst volgende doel: Nederlands Kampioen worden! 

Naast tijd, energie en kracht kost het me nog 1 ding: geld..... Voor die eerste 3 zal ik alles aan de kant zetten! Dit kan alleen niet zonder een goede sportrolstoel. Nu speel ik in een tweedekansje die niet echt mijn maat is. Een goede op maat sportrolstoel is alleen wel duur, ga maar uit van zo’n 3000-4000 euro, waarvan ik maar een klein gedeelte via de gemeente kan krijgen... Maar niet alleen een sportrolstoel, ik heb ook een gespecialiseerde trainer (evt. in opleiding) nodig. Welk mij kan verbeteren en kan helpen mijn doel te bereiken. Helaas zijn die weinig, maar als ik al evt. scholingskosten kan betalen, heb ik deze persoon al sneller! Naast dus de sportrolstoel en een gespecialiseerde trainer/coach, zijn er nog tal van andere dingen waarbij ik goed geholpen kan worden. Denk hierbij aan materialen zoals rackets, kleding, contributiekosten, deelnamekosten van toernooien, vervoerskosten en etc....

Elke cent zal goed van pas komen. Regelmatig zal ik een update geven als ik het geld aan een van deze dingen besteed heb. Mocht je andere ideeen hebben qua sponsering, laat het mij dan weten! Ik sta open voor ideeen! 

Nog even op een rijtje donatiedoelen:

1. Sportrolstoel

2. Kosten gespecialiseerde trainer/trainingen

3. Overige onkosten, zoals; materiaal, contributiekosten, deelnamekosten aan toernooien, vervoerskosten.

 

 

McDonald's Capelle aan den IJssel aan teamlid Jessica Blaak

€ 50

26-06-2019

N. Glastra aan teamlid Jessica Blaak

Succes met je sportieve doel en nog gefeliciteerd !

€ 10

30-05-2019

F. Treurniet aan teamlid Jessica Blaak

Success!😚

€ 10

28-05-2019

W. van Heiningen aan teamlid Jessica Blaak

Veel succes Jessica, maak je dromen waar!!

€ 100

27-05-2019

J. Bloemers aan teamlid Jessica Blaak

Het begin is gemaakt, dat er velen mogen volgen

€ 25

27-05-2019

J. Janssen aan teamlid Jessica Blaak

Ik lees zoveel motivatie. Ga voor je droom!

€ 50

27-05-2019

dakje met Geef-logo
€ 345 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 400
waarvan € 245 via Geef.nl
86%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Jessica Blaak

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Jessica Blaak
Jessica Blaak

€ 245 opgehaald