OK
×
Actievoerder
Anita de Wit

Help mee voor een spoedoperatie voor Jack

UPDATE JACK: 

Vrijdag 17 november is Jack in de avond geopereerd. Het was nog even spannend of dit door kon gaan ivm zijn hersenschudding. Het was een lange operatie en om 22:30 was daar het verlossende woord. Hij is geopereerd en na omstandigheden maakt hij het goed en is de operatie geslaagd. 

Ook kon het baasje hem vandaag (18 november) ophalen en thuis laten revalideren. Dit zal nog wel een opgave worden. Hij mag niet lopen en moet zoveel mogelijk rust houden. 

De kosten zijn meegevallen ten opzichte van de begroting en zullen wij deze ook aanpassen. Ondanks dat blijft het een behoorlijk bedrag voor zo'n operatie.

De liefde en steun die Jack krijgt en heeft gekregen is in geen woorden te omschrijven. Hartelijk dank daarvoor. ❤️

Jack is een labrador reu van 3.6 jaar en is altijd aanwezig bij de autogarage. Van jongs af aan loopt hij altijd op het erf en is een echte mascotte van de garage

Jack is op donderdag 16 november 2023 voor bij de garage aangereden door een auto. Eenmaal bij de dierenkliniek kregen wij te horen dat Jack een dubbel botbreuk heeft in zijn rechter voorpoot. De schrik zit er goed in. Omdat deze dierenarts hem niet kan helpen zijn wij genoodzaakt om hem naar een andere orthopeed te sturen. Zodat hij straks als een blije hond weer oud kan worden.

Jack zal een operatie moeten ondergaan met platen en schroeven om de botten aan elkaar te zetten en hopelijk zo te genezen.

Dit is een vrij kostbare operatie, vandaar dat wij jullie hulp inroepen van dierenvrienden om een totaal bedrag van € 4.000.- bij elkaar te krijgen.

Wil je Jack steunen? Heel erg bedankt

 

 

 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.830 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
61%
64

donaties

24

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: J.A. de wit

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Anita de Wit

€ 1.830 opgehaald