OK
×

Help mee met het inrichten van het BaarnHuis

Met jouw hulp voor het BaarnHuis voelen zij zich thuis”.

Help jij mee met de inrichting?

De 16 toekomstige bewoners hebben hulp nodig om hun droom te kunnen verwezenlijken. Hulp om de inrichting en afwerking van het BaarnHuis te kunnen financieren. Alles is erop gericht om het de toekomstige bewoners naar de zin te maken in een eigen huis waar ze zich veilig, thuis en op hun gemak kunnen voelen.

Geld voor de inrichting van de twee gezamenlijke woonkamers. De aanschaf van twee complete keukens incl afwasmachine, koelkast en diepvriezer, keukengerei en servies.  Twee zitgedeeltes en twee eettafels met stoelen en… natuurlijk een grote televisie.

Geld voor de aanschaf van twee semi professionele was- en droogmachines, strijk apparatuur en inrichting voor de wasruimte.

Geld voor de aankleding van de entree en de 4 gangen. Stucwerk, pvc vloeren, lampen, een elektronisch systeem waarmee zorg op afstand mogelijk is (domotica).

Geld voor de inrichting van de gezamenlijke tuin, een berging, alsook de voor- en achtertuintjes. Enfin de lijst gaat nog wel even door.

Door de opzet van deze actie hoopt de Stichting BaarnHuis invulling te kunnen geven aan bovenstaande wensenlijst en meer. We denken hiervoor ongeveer € 150.000,00 nodig te hebben. Een enorm bedrag! We hopen dat je wil helpen met kleine of grote bijdragen. Alles onder het motto “Met jouw hulp voor het BaarnHuis voelen zij zich thuis”.

 

Wilt u liever op een andere manier een bijdrage leveren?

Rechtstreeks betalen van Bank naar Bank

of

Mail: stichtingbaarnhuis@gmail.com

Bel: 0630002326

 

 

avatarWees de eerste!

Geef Stichting een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 7.560 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 150.000
waarvan € 0 via Geef.nl
5%
0

donaties

378

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×