OK
×

Help mee de volgende hond in Nood te redden!

Help jij mee Boaz veilig te stellen? Lees mee met zijn verhaal en kom in actie voor een nieuwe en fijne toekomst voor Boaz. Boaz zijn enorm ontstoken oren zijn behandeld. Hij  is inmiddels geopereerd aan zijn vetbult, er is een kankergezwel volledig weggehaald, zijn kies is getrokken waardoor er geen zenuw meer bloot ligt, er is een grote wrat van zijn elleboog verwijderd verder is hij geent en gechipt. Boaz is aan het herstellen van de div operaties.  Hond Ed (zie foto) kwam kort daarna.   Voor de helft kaal met vreselijke jeuk. Ook hij kreeg een kans bij ons.  Hij word 2 keer per week gewassen met shampoo om te zorgen dat hij geen jeuk meer heeft en zijn huid zich weer hersteld. 

Soms is het een kwestie van een nieuwe eigenaar voor de hond zoeken. Soms zijn deze honden een gevaar voor de maatschappij. Ook dan komen wij in actie als we ruimte en middelen hebben. Vaak zijn er medische kosten mee gemoeid. Wij zoeken namelijk uit waarom de hond agressie vertoonde.  En of dit redelijkerwijs oplosbaar is. Echter ons potje hiervoor is met Boaz en Ed leeg. Dit houdt in dat wij bij een volgende hond waarbij geen afstandskosten betaald kunnen worden, of de medische kosten niet door een oude eigenaar gedekt kunnen worden  niet in actie kunnen komen.   Vind jij dit ook niet kunnen?  Help ons helpen. Help mee een reservepotje op te bouwen. Boaz zat in een situatie waar geen geld meer was voor zijn dagelijkse verzorging, geen geld voor eten en geen geld voor de hoognodige dierenartszorg. Ed heeft nog een weg te gaan voor hij letterlijk en figuurlijk weer goed in zijn velletje zit. De kosten van beide honden tot op 16 mei bedragen al 1350 euro. 

 

“De beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop ze omgaat met dieren.” - Gandhi

 

Het op straat schoppen, verdrinken of andere narigheid  van zo’n hond in nood is ons inziens mens en dier onwaardig. Het maakt de maatschappij ook onveiliger. Hond Veilig Nederland zet zich in om  de maatschappij veiliger te maken voor mens en dier. Dit soort honden in nood moeten geholpen worden, iedere hond verdient een kans. Naast het helpen van de hond naar een betere toekomst, helpen wij ook kinderen die in nood komen door het gedrag van huishond. Veelal betreft het honden die met enorme pijn te maken hebben. Hond en kind helpen is het dankbaarste dat er is. Veiligheid voor mens en hond staat voorop. 

 

 

Anoniem aan teamlid Stichting Alert hondenopvang- en trainingscentrum

€ 10

28-07-2021

S. van den Broek aan teamlid Stichting Alert hondenopvang- en trainingscentrum

Knuffel voor jullie en de beestjes!!

€ 25

16-05-2021

Anoniem aan teamlid Stichting Alert hondenopvang- en trainingscentrum

€ 10

16-05-2021

Anoniem aan teamlid Stichting Alert hondenopvang- en trainingscentrum

€ 5

16-05-2021

S. Zandbergen aan teamlid Stichting Alert hondenopvang- en trainingscentrum

Poot van Beau

€ 25

16-05-2021

E. Hegeman aan teamlid Stichting Alert hondenopvang- en trainingscentrum

€ 50

16-05-2021

B. Vriezen aan teamlid Stichting Alert hondenopvang- en trainingscentrum

€ 50

16-05-2021

Anoniem aan teamlid Stichting Alert hondenopvang- en trainingscentrum

€ 25

16-05-2021

1
2
3
4
5
6
dakje met Geef-logo
€ 1.509 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
50%
48

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×