OK
×
Actievoerder
Jaco Swan Poel

Help kinderen in zuid Afrika een beteren leven geven

Hulp voor gisinnen die het heel arm hebben te voorzien van eten school en n warm bed 

wij kunnen n verschil in hun leven maken !!!!

Armoedefonds (Stichting) logo 2

Armoedefonds (Stichting)

Wist je dat ruim 1 miljoen Nederlanders in armoede leven? Er is een grote groep mensen dat dagelijks de gevolgen, van een leven in armoede, moet ondervinden. 

Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan lokale organisaties die mensen in armoede helpen met o.a. voedsel, kleding, binnen- of buitenschoolse activiteiten, huisvesting, zorg- of medische kosten maar ook hulp bij de administratie of directe noodhulp. 

Het Armoedefonds helpt ook via haar eigen projecten waaronder de Schoolspullenactie en Steunpakketjes voor kwetsbare ouderen. Ook zet het Armoedefonds zich in tegen menstruatie-armoede. Met inmiddels meer dan 900 MUP's (menstruatieproducten uitgiftepunten) in Nederland verstrekken we gratis menstruatieproducten aan meisjes en vrouwen die daar niet altijd het geld voor hebben. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 35.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×