OK
×
Actievoerder
Nina Veldkamp

Help jij mee voor de 2000 papegaaien in de opvang ?!

☆ Kan jij iets missen voor de 2000 papegaaiachtigen in de opvang van World of Birds in Erica (Drenthe) ?! De stichting heeft het erg moeilijk door de gemiste inkomsten van de opendagen.

Sinds kort werk ik als vrijwilliger bij World of Birds Foundation in Erica (Drenthe). Dit is een enorm grote opvang voor alle papegaaiachtigen en uitheemse soorten. Hierbij moet je denken aan mensen die hun vogel vrijwillig afstaan, opvang voor vogels die zijn weggevlogen & ontsnapt zijn, vakantie opvang, etc. Al met al zitten we nu op zo'n 2000 vogels die elke dag vers voer & water nodig zijn, kooien die schoongemaakt moeten worden, gecontroleerd worden op ziektes of aandoeningen, gedoucht moeten worden en natuurlijk de nodige aandacht moeten krijgen. En dit wordt allemaal gedaan door alleen maar vrijwilligers!

Normaal zijn er enkele dagen per jaar dat er opendagen zijn. Dit is een grote inkomstenbron door de gedane donaties. Maar helaas, corona kwam om de hoek kijken en hierdoor loopt de opvang veel inkomsten mis 😔 en dat is hard! De opvang wordt hard getroffen, aangezien er elke dag 2000 papegaaien moeten worden voorzien van vers voedsel, water, schone bakjes en kooien.

Dit is de reden waarom ik nu een crowdfundingactie heb opgezet, om zo de financiële stres wat te verminderen! Want het is een grote last en onzekerheid.

Alle beetjes helpen, in welke vorm dan ook! Zelf gemaakt speelgoed zijn we bijvoorbeeld ook al heel blij mee, dat kan natuurlijk opgestuurd worden. Of grote schuursponzen, handdoeken, theedoeken, schoonmaakmiddelen etc!

Het gedoneerde geld gaat dan ook 100% naar de stichting en de vogels!

Neem eens een kijkje op https://worldofbirds.nl hier staat heel veel informatie op.

Of woon je in de buurt en heb je zin om vrijwillig mee te helpen? Neem dan eens contact op om eens mee te lopen om te kijken of het wat voor jou is! In een korte tijd bouw je al zo'n band op met de vogels en de andere vrijwilligers. Je komt wat dat betreft in een warm bad! 😊

Ook kan je een vogel of zelfs een hele volière op afstand adopteren voor een X bedrag per maand. Lijkt jou dat wat? De vogels zullen je dankbaar zijn! ❤ kijk eens op de site voor meer informatie hierover! https://worldofbirds.nl/adopteren-vogel/

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 605 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
39

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Nina Veldkamp
Nina Veldkamp

€ 605 opgehaald