OK
×

Help Jacolien met een Assistentiehond

Voor meer informatie kijk ook op de website van Jacolien en Sinne!

https://hulphondsinne4.wordpress.com/

 

(P)update mei 2023:

Na 1,5 jaar lang vechten heeft Jacolien moeten beslissen om te stoppen met Joy. Hij was te druk en snel afgeleid en zo niet geschikt als hulphond. Het was een hele moeilijke beslissing, maar Joy woont nu ergens waar hij helemaal zichzelf kan zijn en zijn energie kwijt kan. Het vinden van een andere, geschikte, hond was lastig omdat Jacolien in eerste instantie geen pup wilde. Uiteindelijk is dit toch wel gebeurd en heeft ze begin april 2023 haar 3 maanden oude pup op kunnen halen. Ze noemt hem Sinne. Dat betekent ‘zon’ in het Fries. Sinne is een Goldendoodle en samen gaan ze de trainingen weer oppakken. Het is een vrij duur ras, ook in de verzorging, ze zullen een puppytraining moeten gaan volgen én doorgaan met de training tot hulphond. Dit alles vraagt behoorlijk wat financiële middelen, iets waar ze goed hulp bij kunnen gebruiken. De crowdfunding zal dus gewoon door lopen. 

Volg ze op facebook in de groep: Summer With Sinne (ASSistentiehond) https://www.facebook.com/groups/361788918515457

En op Instagram: summerwithsinne_assistancedog

 

Jacolien Bergsma (26) woont begeleid en heeft de diagnose ASS (autisme spectrum stoornis). 

Haar leven verloopt best moeizaam. Pas op haar 18e (na de havo) kreeg ze de diagnose ASS. Tot die tijd wist ze het te verbergen. Daarna volgden onder andere een paniekstoornis, sociale angststoornis, een burn-out en twee keer een depressie.

 Sinds 2020 heeft ze de juiste hulp vanuit de GGZ. Maar ze zou ook graag dagelijkse hulp willen, in de vorm van een assistentiehond. Wij geloven dat die haar wel eens meer zou kunnen helpen dan al die therapieën bij elkaar. 

Voor de training zelf zal ze € 20.000 bij elkaar moeten zien te krijgen. Want deze training wordt niet vergoed door de zorgverzekering of WMO/Gemeente.

Omdat wij hier volledig achter staan en geloven dat dit haar heel erg helpen kan om, naast haar therapie, haar leven weer op te pakken, en dus zelfstandig te kunnen wonen en werken, willen we haar erbij helpen.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 19.895 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 20.000
waarvan € 8.717,49 via Geef.nl
99%
281

donaties

282

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: J. Lantinga-Baron

Delen

Aan wie wil je doneren?
×