OK
×

HELP hulpbehoevende opvangdieren!

‼️ STICHTING DIERENLOT VERDUBBELD HET EINDBEDRAG VAN DEZE ACTIE. JOUW DONATIE IS DUS HET DUBBELE WAARD ‼️

Stichting Carnivora is sinds het jaar 2000 hét opvangadres voor exotische (schemer-nacht)dieren, met name reptielen en amfibieën. Tevens zijn wij een noodopvang voor inheemse egels en vleermuizen in de regio's Limburg en Zuidoost-Brabant. Daarnaast bieden wij diverse educatieve arrangementen aan basisscholen, het voortgezet onderwijs en buitenschoolse opvangcentra met als doel om bewustwording te creëren en impulsaankopen terug te dringen.

Naast incidentele donaties zijn wij geheel afhankelijk van de inkomsten van onze educatieve arrangementen. In verband met de Corona maatregelen en dus het sluiten van scholen/BSO vallen onze inkomsten volledig weg. 

Onze dieren, die zwaar verwaarloosd en/of getraumatiseerd binnen kwamen, verdienen het niet om de dupe te worden van deze onzekere tijd. Wij weigeren om onze dieren aan hun lot over te laten en vragen jou om je in te zetten voor onze hulpbehoevende dieren!

Door jouw bijdrage (klein of groot) kunnen wij onze dieren blijven voeren en de stroomrekening blijven betalen. Help ons bij het redden van +150 onschuldige dieren, die zeker in deze moeilijke tijd alle aandacht en liefde verdienen. 

Onze dieren hopen dat zij op jouw steun kunnen rekenen!

Stichting Carnivora logo 2

Stichting Carnivora

Stichting Carnivora is sinds het jaar 2000 een opvangcentrum voor exotische schemer-nachtdieren (m.n. herpeten). Daarnaast bieden wij zowel jong als oud de mogelijkheid om op een leuke, informatieve en veilige manier kennis te maken met onze bijzondere dieren in de vorm van dierenpresentaties en gastlessen op scholen en instellingen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 555 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
55%
27

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×