OK
×
Actievoerder
Hajar Bousfia

Help Hajar haar MS te overwinnen!

HELP MIJ MS OVERWINNEN!!

Salaam wa3aleikom, hallo lieve mensen

Middels deze oproep hopen wij de harten van zoveel mogelijk mensen te raken, om omwille van Allah swt, een bijdrage te vragen voor de gezondheid van een geliefd persoon.

Wij, familie en vriendinnen van Hajar, maken ons zorgen om haar gezondheid. Hajar is 36 jaar oud. Ze is getrouwd en heeft een kinderwens. Hajar is een zeer liefdevolle warme zorgzame persoon die voor alles en iedereen klaar staat. 

Ze heeft alhamdoulilah de ziekte Multiple Sclurose(MS). Ze heeft dit geaccepteerd omwille van Allah swt en probeert elke dag haar best te doen om hiermee te kunnen leven.

In 2013 begon de ziekte zich te uitten. Het begon met een oogzenuwontsteking aan haar linkeroog. Daarna is Hajar met spoed opgenomen en heeft zij een prednisonkuur voorgeschreven gekregen. Bij haar 2de MRI-scan werd de ziekte Multipele Sclurose (MS) vastgesteld op 28-06-2013.

Wij zien hoe haar gezondheid het afgelopen jaar enorm achteruit is gegaan. Een voorbeeld daarvan is haar extreme vermoeidheid. Dit uit zich doordat Hajar veel in bed ligt en wij haar ook vermoeid zien ogen. Het lukt Hajar steeds moeilijker om de dag doorheen te komen en de dagelijkse dingen die moeten gebeuren uit te kunnen voeren. 

 

De benen van Hajar hebben veel te verduren, zoals veel krampen en spasme. Tevens functioneren haar armen ook niet meer naar behoren. Deze voelen vaak te zwaar aan waardoor zij haar armen ook niet goed omhoog kan tillen en hierdoor ook moeilijk spullen kan vasthouden. Dit heeft te maken dat de hersenactiviteit van Hajar een trage reactie geeft naar haar ledematen met alle gevolgen van dien. De pijn is echter ook niet meer te verdragen voor Hajar. Ze heeft ontzettend veel last van alle chronische pijnprikkels waardoor dit nog zwaarder voor haar maakt.

Deze ziekte heeft niet alleen een impact op het leven van Hajar maar ook van haar gezin en familie. Hajar haar wens is om te kunnen functioneren en te kunnen leven hoe het voor 2013 het geval was, namelijk vol energie en niet meer met de dagelijkse belemmeringen in haar gezondheid wat zij momenteel ervaart. 

Hajar zal helaas niet meer kunnen genezen van de schade die nu al in haar lichaam is aangericht, maar er is een behandeling mogelijk die in sha Allah erger kan voorkomen en kan helpen om het uitbreiden van haar MS te stoppen.Dit wordt gedaan door middel van een stamceltransplantatie (aHSCT). De behandeling wordt helaas niet in België uitgevoerd maar zijn er wel verschillende landen waar dit wel wordt gedaan.

Deze behandeling moet volledig zelf bekostigd worden. Stamceltranplantatie kost ongeveer €80.000,-.  Het is voor Hajar een onmogelijke wens, waardoor wij, familie en vriendinnen van Hajar, haar wens mogelijk proberen te maken. 

Dit bedrag krijgen wij helaas niet bij elkaar. Wij hopen daarom dat wij middels deze oproep het bedrag bij elkaar kunnen realiseren zodat Hajar deze behandeling kan ondergaan. 

Wij hopen dat jullie, omwille van Allah swt, een steentje willen bijdragen zodat Hajar deze ziekte in sha Allah kan overwinnen en zij uiteindelijk hierdoor weer gezond kan voelen en de dag doorheen kan komen,  tevens haar kinderwens kan uitvoeren en hadj, bi idni lah. 

Ongeacht of u doneert of niet, willen wij jullie vragen om Hajar in ieder geval mee te nemen in jullie dua’s (smeekbeden) en deze oproep zoveel mogelijk te delen.

Wa3aleikom salaam, alvast bedankt lieve mensen! 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 9.882 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 80.000
12%
623

donaties

47

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: H. Bousfia

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hajar Bousfia

€ 9.882 opgehaald