OK
×

Help Guus en Norah bij hun droom om ouders te worden!

Lieve vrienden, familie en weldoeners,

Vandaag willen we jullie aandacht vragen voor een heel bijzonder en persoonlijk doel. Wij, Guus en Norah, hebben al jaren één grote wens: een kindje om onze liefde, gezin en leven compleet te maken. Helaas hebben wij op ons pad naar ouderschap te maken gekregen met flinke tegenslagen die onze harten en hoop hebben beproefd.

Na vele vruchteloze pogingen, medische behandelingen en ontelbare tranen, hebben we nu een kans gekregen om onze droom te verwezenlijken via een IVF-traject in Spanje. De vele mogelijkheden, expertise en de kans op succes in deze gespecialiseerde kliniek biedt ons veel nieuw perspectief. Wij willen graag nog een laatste poging wagen, maar krijgen helaas niets meer vergoed vanuit onze zorgverzekering. Zoals velen van jullie weten, brengt deze behandeling hoge kosten met zich mee.

Daarom vragen wij jullie om een bijdrage, groot of klein, om ons te helpen bij het dekken van de kosten voor de IVF-behandeling in Spanje. Elk beetje helpt en brengt ons dichter bij onze lang gekoesterde wens om een kindje te krijgen.

Door samen te komen en te doneren maken jullie een enorm positief verschil in ons leven.

Doneer aub vandaag en deel dit verhaal met anderen. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons een stap dichter bij een nieuw begin als gezin.

Hartelijk dank voor jullie steun en liefde.

Heel veel liefs

Guus & Norah

 ♥ Samen maken we het onmogelijke mogelijk. Dank jullie wel!

 

Ps. Let aub op bij de vrijwillige bijdrage voor het platform. Deze kun je zelf verminderen of zelfs helemaal uitzetten. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 6.056 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 8.000
waarvan € 5.568 via Geef.nl
75%
45

donaties

169

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: N. Edery

Delen

Aan wie wil je doneren?
×