OK
×
Actievoerder
Stichting Guitart

Help Guitart de oefenruimtes open te houden

Beste lezer,

Het is een lastige tijd is en het Corona virus raakt ons allemaal, de een werkt keihard en de ander moet gedwongen dicht. Zo ook Stichting Guitart, we werken keihard achter de schermen om onze stichting t kunnen laten bestaand maar gedwongen dicht gaan betekend . Onze stichting heeft te maken met stilstaande projecten, vaste lasten en voor de komende maanden zijn 102 van de 107 boekingen geannuleerd. We hebben altijd onze broek zelf omhoog kunnen houden en zijn daar trots op. Alleen nu komen wij als stichting te staan voor een grote financiële uitdaging en vragen uw hulp via een donatie.

Guitart is een plek waar creatievelingen elkaar kunnen ontmoeten, waar bands relaxed kunnen repeteren, waar docenten hun kennis overdragen aan nieuw talent en waar een toegewijd team aan vrijwilligers klaar staat om van Guitart de leukste oefenruimte van Nederland te maken. ​ 

U helpt ons, wij helpen met een mooie plek voor iedereen in Apeldoorn en omgeving die zich inzetten voor elkaar, voor muziek en kunst & cultuur.  

Oprichtster Gea Mulder 'Ik begon Guitart om een goede voedingsbodem voor bands en muzikanten te creëren. Met eigen geld, vrienden en kennissen, en een lening en alle tijd die er maar in te stoppen was is dit project gestart: Muzikanten voor muzikanten. Stichting Guitart is laagdrempelig en draait zonder subsidie of winstoogmerk. Ik kan een lange lijst maken van lokale bands met fijne mensen die optredens verzorgen door het hele land en bekende bands/muzikanten zoals Hans Dulfer, Riem de Wolff, de band van Miss Montreal en Thomas Berge die gebruik maken/hebben gemaakt van onze ruimtes. Maar ook kinderen die muziekles hebben, ouders en vrijwilligers die de handen uit steken naar elkaar.' 

 

Alle bedragen zijn welkom! 

- Alle donateurs van 10 euro of meer krijgen een plekje op onze website. 

- Iedereen die 50 euro of meer doneert staat op de gastenlijst voor een barbeue als het weer mag.

- Doneer je 150 euro?  Optie A: Een professionele fotoshoot (60 min) incl. nabewerking en de mooiste foto's digitaal of optie B: Anderhalf uur financieel advies. Beide geschikt voor jezelf, je gezin of je band 

- Kunt u 250 euro of meer doneren? Optie A: Een halve dag cursus voor muzikanten over geluidstechniek, licht, kleding en performance. Wij helpen jullie straks helemaal de man/vrouw/band te zijn! Optie B: een geheel verzorgde high tea voor 5 personen van Lunchroom 't Kletskopje. 

- Kunt u 500 euro of meer doneren? Optie A: Duik 10 uur de studio in met een producer. We nemen jouw muziek op, of geef dit cadeau! Of optie B: gezellig dineren met live muziek.

Om hier gebruik van te maken, mail na het doneren aub uw contactgegevens naar info@guitart-music.nl

S. Veenman aan teamlid Stichting Guitart

€ 10

15-10-2020

Y. W aan teamlid Stichting Guitart

€ 10

07-08-2020

M. Paauwe aan teamlid Stichting Guitart

€ 20

07-05-2020

T. te Winkel aan teamlid Stichting Guitart

€ 25

05-05-2020

Nephylim aan teamlid Stichting Guitart

€ 30

28-04-2020

N. de Graaf aan teamlid Stichting Guitart

€ 10

25-04-2020

M. de Waard aan teamlid Stichting Guitart

Succes!

€ 25

14-04-2020

J. Bijvank aan teamlid Stichting Guitart

Juke Box Hero

€ 50

13-04-2020

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
dakje met Geef-logo
€ 4.195 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
119%
91

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Guitart

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Stichting Guitart
Stichting Guitart

€ 4.195 opgehaald