OK
×
Actievoerder
Stichting Guitart

Help stichting Guitart in 2021 open houden

Omdat stichting Guitart door de lockdown nog dicht is zullen we een nieuwe actie moeten opstarten voor de komende periode. We zijn deze actie in April 2020 gestart bij de eerste lockdown. 4300 euro van het opgehaalde bedrag is ontvangen maar dit bedrag is in de afgelopen 10 maanden uitgegeven aan essentiele vaste lasten. Voor overbrugging van de aankomende (lockdown)periode proberen we ons streefbedrag van totaal 7500 euro te halen.    

We willen iedereen ongelofelijk bedanken vor hun steun en hopen dat we nogmaals op uw/jouw steun en vertrouwen kunnen rekenen! 

Hartelijk dank namens het bestuur en de vrijwilligers van stichting Guitart

------

Origineel bericht April 2020: Onze stichting heeft te maken met stilstaande projecten en vaste lasten die doorlopen. Guitart heeft altijd de broek zelf omhoog kunnen houden en zijn daar trots op!! We vragen uw hulp via een donatie. 

Guitart is een plek waar creatievelingen elkaar kunnen ontmoeten, waar bands relaxed kunnen repeteren, waar docenten hun kennis overdragen aan nieuw talent en waar een toegewijd team aan vrijwilligers klaar staat om van Guitart de leukste oefenruimte van Nederland te maken. ​ 

U helpt ons, wij helpen met een mooie plek voor iedereen in Apeldoorn en omgeving die zich inzetten voor elkaar, voor muziek en kunst & cultuur.  

Oprichtster Gea Mulder 'Ik begon Guitart om een goede voedingsbodem voor bands en muzikanten te creëren. Met eigen geld, vrienden en kennissen, en een lening en alle tijd die er maar in te stoppen was is dit project gestart: Muzikanten voor muzikanten. Stichting Guitart is laagdrempelig en draait zonder subsidie of winstoogmerk. Ik kan een lange lijst maken van lokale bands met fijne mensen die optredens verzorgen door het hele land en bekende bands/muzikanten zoals Hans Dulfer, Riem de Wolff, de band van Miss Montreal en Thomas Berge die gebruik maken/hebben gemaakt van onze ruimtes. Maar ook kinderen die muziekles hebben, ouders en vrijwilligers die de handen uit steken naar elkaar.' 

Alle bedragen zijn welkom! 

 

E. Woltering aan teamlid Stichting Guitart

Als ‘vaste’ band bij Guitart sinds vele jaren, wil Coverband WHOOSH! de stichting een hart onder de riem steken. Let’s go for the future.

€ 100

14-05-2021

T. Glismeijer aan teamlid Stichting Guitart

€ 25

04-05-2021

N. Mulder aan teamlid Stichting Guitart

Succes

€ 25

01-05-2021

E. Wolbrink aan teamlid Stichting Guitart

Hopelijk blijven jullie bestaan! Groet van Wasted Years: Christel, Eric, Marco, Sander, Peter en Erwin

€ 100

28-04-2021

D. Walk aan teamlid Stichting Guitart

€ 250

28-04-2021

T. Mekers aan teamlid Stichting Guitart

€ 10

17-04-2021

R. Post aan teamlid Stichting Guitart

Ik wil weer kunnen oefenen straks :) succes met alles!!!!

€ 10

15-04-2021

W. Vaartjes aan teamlid Stichting Guitart

Gea, ik hoop dat je door blijft gaan met je organisatie! Je mag me altijd porren voor dingen. Groetjes, Wicher

€ 50

15-04-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
dakje met Geef-logo
€ 5.285 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.500
70%
117

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Guitart

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Stichting Guitart
Stichting Guitart

€ 5.285 opgehaald