OK
×
Actievoerder
Gert Verkade

Help Denise Hulst aan rust voor herstel

Tijdens een retraite begin dit jaar werd aan Denise Hulst de vraag gesteld: ‘Wat heb je nodig?’ Toen ze de vraag hoorde, kwamen bij Denise de tranen: ‘Niets hoeven’ was haar antwoord. ‘Even niet het gevoel hebben opgejaagd te worden’. ‘Ik kan niet meer, ik ben op.’

Wie Denise ontmoet, ziet op het eerste gezicht een succesvolle, energieke vrouw. Ze is haar leven lang ondernemer en kostwinner geweest. Ze had een trainingsbureau, schreef 14 boeken, waaronder bestsellers over time-management, maar het gaat niet meer. Denise werd ziek, en is twee keer geopereerd. Haar onderneming ging failliet.

Daarover schrijft Denise: ‘Heb ik de achterdeur wel op slot gedaan? Hij kan toch niet zomaar binnenkomen?’ Zweetdruppels parelen langs mijn rug. Het tuinhekje slaat weer open en dicht. Een startende auto en dan kruip ik met stramme benen onder mijn bureau vandaan. Ik zie nog net een blauwe Ford Mondeo wegrijden. Een uur later ben ik een beetje tot bedaren gekomen. Een brief ligt op mijn schoot: ‘Aanstaande maandag om 9.00 uur komt de belastingdienst beslag leggen en zal een team zich zo nodig toegang verschaffen tot uw woning.’ 

De afgelopen vijfentwintig jaar heeft Denise harder gelopen dan goed voor haar was. De wensen van opdrachtgevers, deelnemers aan haar trainingen, aangesloten trainers. Allemaal stonden ze hoger op het lijstje dan de behoeften van Denise zelf. Ze is zichzelf kwijtgeraakt, en voelt zich chronisch moe.

Deze crowdfunding hebben we opgestart, om Denise een kans te geven om weer te ontdekken waar ze blij van wordt, naar verlangt, energie van krijgt, plezier in heeft. Zonder het gevoel te hebben dat ze van alles moet, of dat dat geld moet opleveren. Tijd om te herstellen en de energie die vrijkomt niet direct vertalen naar een verdienmodel. Met ruimte voor herstel en het opbouwen van een voorraad energie.

Je kunt Denise helpen met een donatie. Elk bedrag, hoe groot of klein ook, is welkom en zal direct terecht komen op haar bankrekening. 

Denise is je dankbaar 🙏.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 19.259 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 15.259 via Geef.nl
106%
231

donaties

177

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: D.E. Hulst

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Gert Verkade

€ 15.259 opgehaald