OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

HELP DE TIEN VAN CEHEGIN

Op 18 mei was het weer eens zover: de medewerkers van het asiel in Cehegin vonden twee kratten met daarin 10 pups voor de deur van het asiel.Ongewenst en dus gedumpt …Inmiddels zijn ze door de dierenarts onderzocht en hebben ze hun eerste vaccinatie en ontworming gehad. Ze zijn nu 6 weken jong en zullen als ze volwassen zijn ca 40/45 cm hoog zijn en ca 15 kg  wegen.Het asiel in gevestigd in een verlaten en vervallen pand zonder water en elektriciteit en wordt gerund door 4 jonge vrouwen. Zij doen dit naast hun baan/huishouden en krijgen er niet voor betaald. Ze betalen zelfs heel veel van de kosten die moeten worden gemaakt uit hun eigen zak.De zorg voor deze 10 pups drukt zwaar op hun financiële (en logistieke) mogelijkheden.

Zij zijn radeloos en vragen ons om hulp en natuurlijk kunnen wij niet anders als daar ‘ja’ tegen zeggen.

HELP JIJ ONS HEN TE HELPEN?!

De pups zijn begin augustus klaar om te reizen en natuurlijk gaan we proberen (een aantal van) hen naar Nederland te brengen.

ALAS Rescue Team logo 2

ALAS Rescue Team

Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen. Daarom moeten wij dat voor hen doen. Zij zijn afhankelijk van ons voor hun veiligheid, voer en onderdak. Wij mogen hen niet in de steek laten!Missie: Kansarme Spaanse honden een nieuw thuis geven in NederlandBedrijfsprofielALAS is een 'non profit' organisatie die wordt gerund door vrijwilligers. Er is 1 bestuurder, een team van 4 mensen (incl de bestuurder) dat de dagelijkse leiding heeft en 4 free lancers die ad hoc meewerken. De inkomsten bestaan uit adoptiegelden en giften.Waarom?In Spanje is het 'normaal' - en niet strafbaar - dat gezonde en sociale honden worden gedood omdat mensen niet langer voor ze willen zorgen. ALAS Rescue Team is ontstaan uit de wens en noodzaak in te grijpen in deze wrede en zinloze manier van omgaan met honden. ALAS begon, 10 jaar geleden, als een project van Bright Eyes Society maar is sinds 17 september 2008 verzelfstandigd en werd een nationale verenigingHoe?ALAS brengt - op een verantwoorde en zorgzame manier - honden die dreigen te worden gedood, naar Nederland en zoekt een fijn thuis voor hen. De dieren die door ALAS ter adoptie worden aangeboden, zijn getest (op Leishmaniosa, Erlichia en Filaria), gevaccineerd en voorzien van paspoort en chip. De voor het transport naar Nederland benodigde papieren voldoen aan de Europese wetten en standaard.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 445 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
22%
23

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 445 opgehaald