OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

HELP DE TIEN VAN CEHEGIN

Op 18 mei was het weer eens zover: de medewerkers van het asiel in Cehegin vonden twee kratten met daarin 10 pups voor de deur van het asiel.Ongewenst en dus gedumpt …Inmiddels zijn ze door de dierenarts onderzocht en hebben ze hun eerste vaccinatie en ontworming gehad. Ze zijn nu 6 weken jong en zullen als ze volwassen zijn ca 40/45 cm hoog zijn en ca 15 kg  wegen.Het asiel in gevestigd in een verlaten en vervallen pand zonder water en elektriciteit en wordt gerund door 4 jonge vrouwen. Zij doen dit naast hun baan/huishouden en krijgen er niet voor betaald. Ze betalen zelfs heel veel van de kosten die moeten worden gemaakt uit hun eigen zak.De zorg voor deze 10 pups drukt zwaar op hun financiële (en logistieke) mogelijkheden.

Zij zijn radeloos en vragen ons om hulp en natuurlijk kunnen wij niet anders als daar ‘ja’ tegen zeggen.

HELP JIJ ONS HEN TE HELPEN?!

De pups zijn begin augustus klaar om te reizen en natuurlijk gaan we proberen (een aantal van) hen naar Nederland te brengen.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 445 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
22%
23

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 445 opgehaald