OK
×

Help de Speelweek!

Elk jaar organiseren we de vakantiespeelweek in Nieuwerbrug.

We hebben alweer zoveel hersenspinsels dat onze penningmeester continu op de rem moet trappen. Geld is de oorzaak. We zijn afgelopen jaar verschrikkelijk op de feiten gedrukt als het om lenen van spullen gaat.

We lenen al jaar en dag de podiumattributen bij een creatief bedrijf. Afgelopen jaar mochten we ook hun bakwagentje lenen. Helaas sloeg het noodlot toe en hebben we een ongeluk gehad. Gelukkig geen mensen gewond geraakt, maar wel een bakwagen helemaal total loss. Dat heeft de Speelweek heel veel geld gekost.

En dus zijn we eerlijk. We hebben geld nodig. Sponsoren, donateurs, mensen die een actie willen opzetten, de energiesubsidie willen doneren. Het maakt niet uit. Wij gaan acties doen om geld binnen te halen, maar we hopen zo erg op de steun van Nieuwerbrug en omstreken. Wij zorgen er goed voor en iedereen kan ervan op aan dat elke Euro goed wordt besteed ten behoeve van de kinderen.

Wilt u de Speelweek steunen? Doneer dan iets aan de Speelweek!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.338 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
26%
17

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×