OK
×

Help de mensen op Sulawesi

Kort na de aardbeving op Lombok is Indonesië wederom getroffen door een natuurramp. De aardbeving vlak voor de kust van Sulawesi heeft een tsunami veroorzaakt en die enorme watermassa heeft alles langs de kust verwoest.
De beelden op tv spreken voor zichzelf en de schade is enorm. Mensen, meestal vissers, wonen dichtbij of zelfs op het strand, en het tsunami alarm, dat Indonesië heeft geïnstalleerd, werkte niet; de beving was te dicht onder de kust van Sulawesi. De grootte van de ramp is niet te overzien en nog dagelijks wordt het aantal slachtoffers bijgesteld.
Wij doen wederom een beroep op uw steun, nu voor de mensen op Sulawesi. Wij zullen uw giften gebruiken voor ondersteuning van de slachtoffers van de tsunami. Onze vertegenwoordiger woont in Manado en zal zorgen dat uw giften goed en zorgvuldig worden besteed.

Help de mensen op Sulawesi.

Jaco van As
De aardbeving en tsunami die Sulawesi troffen zijn alweer uit het Nederlandse nieuws verdwenen. Maar het leed is nog lang niet geleden.

De noodhulp-fase is net afgesloten en er kan langzaamaan een begin gemaakt worden met de wederopbouw. En net als in Aceh, waar de wederopbouw zo een 10 jaar duurde, zal dat ook in Palu jaren gaan duren.

Een van onze lokale partners is nu in het gebied om te kijken wat er nodig is en hoe wij daar, samen met hen, kunnen bijdragen aan de wederopbouw.

Uw steun blijft noodzakelijk! Help de overlevers van de aardbeving en tsunami in Palu in Centraal-Sulawesi.
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie