OK
×
Actievoerder
Nancy Bromet

Help ons de vogels helpen. Ook nu!

De vogels mogen niet de dupe worden van de Coronacrisis. Wij willen ze blijven helpen, maar dat kan niet zonder jouw hulp! Dit voorjaar hebben we gelukkig al veel donaties ontvangen, maar onze najaarscollectes kunnen ook niet doorgaan door de Corona maatregelen. De vogels blijven natuurlijk wel komen en wij gaan door om ze te redden.

Daarom hebben wij  jouw steun nog steeds hard nodig!

Heel hartelijk dank voor je bijdrage!

 

 

Het Vogelhospitaal logo 2

Het Vogelhospitaal

Het Vogelhospitaal heeft als doel om hulp te verlenen aan in het wild levende vogels die in nood verkeren. Beschermde vogels die door ziekte, verwonding of verwezing tijdelijk niet zelfstandig in de vrije natuur kunnen overleven worden in het Vogelhospitaal tijdelijk opgevangen en verzorgd. De opvang is zodanig ingericht dat de vogels zo spoedig mogelijk kunnen terugkeren naar de vrije natuur. Daarbij wordt zoveel mogelijk voorkomen dat de dieren onnodige stress ervaren of letsel oplopen. Tevens geeft het Vogelhospitaal  voorlichting over wilde flora en fauna.

Jaarlijks worden er ongeveer 3500 vogels opgevangen, waarvan ongeveer 2000 jonge  vogeltjes. Ze worden langs gebracht door de Dierenambulances uit de regio, maar je kunt ze ook zelf langs brengen. De meeste vogels komen uit de omringende gemeenten: Haarlem, Bloemendaal, Velsen, Heemstede , Zandvoort en Haarlemmermeer. Het Vogelhospitaal beschikt als enige opvang in de regio over de ontheffing die nodig is om wilde vogels op te mogen vangen. Het is een CBF goedgekeurd goed doel.

Er zijn 2 beheerders in dienst die zorgen voor de behandeling van de vogels en de aansturing van de ongeveer 50 vrijwilligers. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.045 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
60%
113

donaties

111

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Nancy Bromet
Nancy Bromet

€ 3.045 opgehaald