OK
×

Help ons alstublieft en laat onze dieren niet de dupe worden

Dierenpark de Oliemeulen is al ruim 33 jaar een begrip in Tilburg maar ook voor ons en voor onze 750 dieren zijn het onzekere tijden.

Wij zijn geheel afhankelijk van het aantal bezoekers, dat ons elk jaar weer met veel plezier bezoeken en nu ook wij onze deuren hebben moeten sluiten vallen deze inkomsten volledig weg.

Ondertussen lopen onze kosten gewoon door want onze dieren moeten eten, onze lampen moeten branden en iemand moet de dieren kunnen blijven verzorgen.

Als het zo door gaat kunnen wij ook onze opvang van de exotische huisdieren waar niet meer voor gezorgd kan of wil worden, niet meer voortzetten.

 Wij vragen daarom om jullie dringende hulp! De situatie raakt een ieder maar dieren mogen hier niet de dupe van zijn.

Met uw bijdragen klein of groot kunnen wij onze dieren blijven voeren  en hopelijk in de toekomst onze deuren weer openen.

---------

UPDATE: Wij hebben ons streefbedrag gehaald! Dat betekent dat we weer eventjes het hoofd boven water kunnen houden en voor onze dieren kunnen blijven zorgen.

Via deze weg willen we jullie daarvoor allemaal heel erg bedanken! Het is niet in woorden te omschrijven hoe dankbaar we zijn aan iedereen die ons in deze tijd heeft gesteund.

Toch is de strijd hier nog niet mee gestreden. Als deze crisis langer doorgaat, zitten wij dus ook langer zonder inkomsten. Dus hopen we dat mensen ons blijven steunen, zodat er voor ons ook een toekomst is!

 

 

Dierenpark De Oliemeulen
08-04-2020 14:47

Wat ontzettend hartverwarmend om te zien hoeveel mensen ons dierenpark steun bieden door te doneren! We zien dat sommige van jullie zelfs een actie hebben gehouden om geld op te halen, zo lief!

Bij deze willen we jullie allemaal dan ook heel erg bedanken, jullie zijn toppers!

Dierenpark De Oliemeulen
03-04-2020 15:16

Voor iedereen die gedoneerd heeft: wij kunnen jullie niet genoeg bedanken en hopen dat er nog vele volgen zodat we de dieren kunnen blijven verzorgen.

Dierenpark De Oliemeulen
29-03-2020 14:26

Wij zijn iedereen die tot nu toe al iets gedoneert heeft ontzettend dankbaar!! 

Dierenpark De Oliemeulen
26-03-2020 17:48

Voor iedereen die al gedoneerd heeft, ontzettend bedankt!! Het is zo hartverwarmend om jullie lieve berichtjes te lezen. 

dakje met Geef-logo
€ 40.760 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
116%
2233

donaties

37

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Dierenpark De Oliemeulen
Dierenpark De Oliemeulen

€ 40.760,50 opgehaald