OK
×

Help ons alstublieft en laat onze dieren niet de dupe worden

We kunnen jullie hulp nog steeds heel hard gebruiken, zeker met al die lieve pasgeboren diertjes! Er zijn nog ongeveer 20 dagen over om ons te steunen.

---------

Dierenpark de Oliemeulen is al ruim 33 jaar een begrip in Tilburg maar ook voor ons en voor onze 750 dieren zijn het onzekere tijden.

Wij zijn geheel afhankelijk van het aantal bezoekers, dat ons elk jaar weer met veel plezier bezoeken en nu ook wij onze deuren ruim twee maanden hebben moeten sluiten vielen deze inkomsten volledig weg.

Ondertussen liepen onze kosten gewoon door, want onze dieren moeten eten, onze lampen moeten branden en iemand moet de dieren kunnen blijven verzorgen.

Dierenpark De Oliemeulen
08-04-2020 14:47

Wat ontzettend hartverwarmend om te zien hoeveel mensen ons dierenpark steun bieden door te doneren! We zien dat sommige van jullie zelfs een actie hebben gehouden om geld op te halen, zo lief!

Bij deze willen we jullie allemaal dan ook heel erg bedanken, jullie zijn toppers!

Dierenpark De Oliemeulen
03-04-2020 15:16

Voor iedereen die gedoneerd heeft: wij kunnen jullie niet genoeg bedanken en hopen dat er nog vele volgen zodat we de dieren kunnen blijven verzorgen.

Dierenpark De Oliemeulen
29-03-2020 14:26

Wij zijn iedereen die tot nu toe al iets gedoneert heeft ontzettend dankbaar!! 

Dierenpark De Oliemeulen
26-03-2020 17:48

Voor iedereen die al gedoneerd heeft, ontzettend bedankt!! Het is zo hartverwarmend om jullie lieve berichtjes te lezen. 

dakje met Geef-logo
€ 40.905 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
116%
2242

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Dierenpark De Oliemeulen
Dierenpark De Oliemeulen

€ 40.905,50 opgehaald