OK
×

Crowdfunding voor 7-jarige zieke Charley

Leukemie. Acht letters maar, maar met een onmetelijke impact. De wereld van Stefan en Mandy Rensen uit Waarland stond dan ook finaal op zijn kop toen hun zoon Charley (net 6 jaar) in 2019 die diagnose kreeg. En afgelopen jaar kwam er nog eens een andere vorm van leukemie bij. Chemokuur op chemokuur kreeg Charley, plus een stamceltransplantatie.

De renovatie van hun 120-jaar oude huis aan de Veluweweg? Volkomen bijzaak. Dachten Stefan en Mandy. Tot die bijzaak een ‘ding’ blijkt: onderzoek wees uit dat het bouwkundige noodzaak is om het huis aan te pakken. Ze waren zelf al begonnen het huis te verbeteren, maar dat ligt stil. De zorg voor de kinderen heeft prioriteit. Voor Charley is het nu helaas geen ideale omgeving: zijn immuunsysteem werkt nauwelijks meer door alle chemo’s, waardoor hij uiterst kwetsbaar is. Fundering en muren renoveren is een must. Maar waar haal je energie en geld vandaan om daarmee bezig te gaan? Die zorgen wil Stichting Help Charley heel graag wegnemen. Wij zetten alles op alles om via crowdfunding de benodigde verbouwing van het huis te realiseren. Een grote uitdaging, maar we gaan ervoor. Het zou fantastisch zijn als u ook een steentje wilt bijdragen. Iedere euro is heel erg welkom en komt zó goed terecht.

Ons doel is het vernieuwen van de fundering en het opnieuw opbouwen van de binnenmuren met alle bijkomstige zaken zoals elektra en cv.

Stichting Help Charley Hannie Frederiks, Petra Zutt, Eva Vrijsen  en Frenchie vd Linden.

In samenwerking  met Help Charley op weg.

Stichting Help Charley
2 dagen geleden 10:15

Update #7

Wat zijn er veel ups en downs bij Charley. Vorige week had hij een "up-week". Helaas zat Charley deze week in een flinke "down". Begin deze week kreeg Charley koorts en daar kwamen ook buikpijn en misselijkheid bij kijken, wat hem heel ziek maakte. Verschillende onderzoeken volgden en daaruit kwam dat Charley in beide longen infecties heeft. Zijn hartslag en temperatuur bleven enorm schommelen, deze held vocht als een leeuw. Gister (zaterdag) meldde de arts dat alle cellen die opkomen na de stamceltransplantatie, van de goede donor zijn! Dat is gelukkig fantastisch nieuws! Lieve Charley, sterke strijder, wij duimen voor jou! Branden jullie allemaal een kaarsje mee?

Stichting Help Charley
27-12-2020 11:49

Update #6

Het gaat stukken beter met Charley! Doordat hij pijn in zijn keel en mond had, praatte hij niet. Gelukkig is dit verbeterd en begon hij langzaamaan meer te praten. Ook heeft Charley voor het eerst deze week weer in een stoel gezeten én is zelfs even aan de slag geweest met één van zijn kunstwerken voor de veiling. Er is heel goed nieuws want de waardes van Charley's goede cellen zijn in beweging. De klachten die hij momenteel heeft, hebben allemaal te maken met het opkomen van de goede cellen! Tranen van geluk hebben rijkelijk gevloeid! Charley is er nog lang niet maar dit is al fantastisch nieuws! Kanjer: wij duimen dat alles nu in een stijgende lijn blijft gaan

Stichting Help Charley
20-12-2020 09:56

Update #5

Charley heeft nu de 1e week na de stamceltransplantatie erop zitten. Helaas heeft hij het zwaarder dan de vorige update, hij voelt zich niet pluis. De symptomen die Charley heeft, horen bij de "dip" na de stamceltransplantatie. Bij het ene kindje komt de dip later of juist eerder. Zoals het nu gaat met Charley is dat wel volgens schema. Het is een fase waar Charley, en de rest van het gezin, doorheen moeten om er uiteindelijk de vruchten van te plukken. Zo vervelend en naar dat Charley zich zo rot voelt, ook voor Stefan, Mandy en Quentin om je kind en broertje zo te zien. Lieve sterke Charley, wij wensen dat jij je heel snel beter zal voelen!

De eerste vier updates verschenen op de website van Stichting Help Charley.

dakje met Geef-logo
€ 57.133 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100.000
waarvan € 41.991,69 via Geef.nl
57%
1593

donaties

328

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Stichting Help Charley
Stichting Help Charley

€ 41.991,69 opgehaald