OK
×

Crowdfunding voor 7-jarige zieke Charley

Leukemie. Acht letters maar, maar met een onmetelijke impact. De wereld van Stefan en Mandy Rensen uit Waarland stond dan ook finaal op zijn kop toen hun zoon Charley (net 6 jaar) in 2019 die diagnose kreeg. En afgelopen jaar kwam er nog eens een andere vorm van leukemie bij. Chemokuur op chemokuur kreeg Charley, plus een stamceltransplantatie.

De renovatie van hun 120-jaar oude huis aan de Veluweweg? Volkomen bijzaak. Dachten Stefan en Mandy. Tot die bijzaak een ‘ding’ blijkt: onderzoek wees uit dat het bouwkundige noodzaak is om het huis aan te pakken. Ze waren zelf al begonnen het huis te verbeteren, maar dat ligt stil. De zorg voor de kinderen heeft prioriteit. Voor Charley is het nu helaas geen ideale omgeving: zijn immuunsysteem werkt nauwelijks meer door alle chemo’s, waardoor hij uiterst kwetsbaar is. Fundering en muren renoveren is een must. Maar waar haal je energie en geld vandaan om daarmee bezig te gaan? Die zorgen wil Stichting Help Charley heel graag wegnemen. Wij zetten alles op alles om via crowdfunding de benodigde verbouwing van het huis te realiseren. Een grote uitdaging, maar we gaan ervoor. Het zou fantastisch zijn als u ook een steentje wilt bijdragen. Iedere euro is heel erg welkom en komt zó goed terecht.

Ons doel is het vernieuwen van de fundering en het opnieuw opbouwen van de binnenmuren met alle bijkomstige zaken zoals elektra en cv.

Stichting Help Charley Hannie Frederiks, Petra Zutt, Eva Vrijsen  en Frenchie vd Linden.

In samenwerking  met Help Charley op weg.

Stichting Help Charley logo 2

Stichting Help Charley

Financiële ondersteuning en ondersteuning in woord en daad van gezinnen en alleengaanden die aanpassingen nodig hebben in hun woning, woonomgeving of woonomstandigheden en dat niet of niet volledig zelf kunnen realiseren- door ziekte of door andere omstandigheden- en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevordelijk kan zijn.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 57.133 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100.000
waarvan € 41.991,69 via Geef.nl
57%
1593

donaties

328

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Stichting Help Charley
Stichting Help Charley

€ 41.991,69 opgehaald