OK
×

Help Antoinet vechten voor haar leven

Kerstwonder.... ❤️

(de eerdere tekst vind u hieronder) 

Zoals jullie weten is Antoinet inmiddels met succes geopereerd. 

Door het aangaan van een enorme lening konden we de operatie betalen. 

Nu kwam er een paar dagen voor kerst een berichtje binnen bij de stichting van een echtpaar, zij wilde de gehele lening aflossen!. 

Niet alleen kan Antoinet 2024 beginnen met een stabiele rug maar ook nog eens schuldenvrij! 

Wij bedanken alle donateurs groot en klein voor hun steun. 

_________________________________

 

Antoinet is met succes geopereerd en zelfs al weer thuis. Het wordt een zeer lange en zware revalidatie periode van 2 jaar. 

Ze zal moeten leren omgaan met haar "nieuwe" rug, een nieuw evenwicht en weer kracht terug zien te krijgen in haar spieren wat opzich met deze ziekte EDS al een uitdaging is. 

De onzekere financiële situatie rondom de lening weegt erg zwaar en maakt het niet makkelijk voor Antoinet  

Alle (financiële) hulp is nodig en zeer welkom zodat Antoinet zich volledig kan richten op haar herstel zonder deze kopzorgen. 

Dus help haar aub en gun haar die rust om zich volledig op haar revalidatie te kunnen concentreren. 

************************************

September 2023

Antoinet ging ineens hard achteruit en na spoedoverleg met de arts in Barcelona, moest zij zo snel mogelijk naar hem toe.Vrijdag 15sept is ze dan ook met grote spoed naar Barcelona afgereisd, waar na onderzoek helaas is gebleken dat het levensgevaarlijk is om de operatie uit te stellen tot wanneer het geld binnen is.Vrijdag 22 september zal de operatie worden uitgevoerd. Maar hiervoor moet de stichting een enorm bedrag lenen. Dit betekent dat Antoinet en haar moeder een enorme schuld aan gaan.Helpen jullie asjeblieft mee om deze schuld zo klein mogelijk te laten zijn door voor vrijdag te doneren? Ook daarna zijn alle donaties, groot of klein ontzettend welkom, want ze weten niet hoe ze dit anders ooit kunnen afbetalen.Deze situatie is vreselijk voor Antoinet. Ze ligt daar te knokken voor haar leven en ondertussen maakt ze zich vreselijk druk om de financiën.

Ik heb deze actie opgezet voor mijn goede vriendin Anoinet.

Een Tielse jongedame van 36 jaar die momenteel vecht voor haar leven.

Zij heeft het Ehlers Danlos syndroom met als ernstige complicatie een volledig instabiele wervelkolom.

Ehlers Danlos is een erfelijke bindweefsel aandoening waarbij het bindweefsel niet goed is aangelegd en de opmaak van collageen verstoord is. Hierdoor zijn gewrichten instabiel en kunnen snel luxeren maar ook organen en bloedvaten zijn hierdoor kwetsbaar.

In Nederland is vanwege het gebrek aan expertise geen mogelijkheid voor behandeling en dus ook geen vergoeding vanuit de zorgverzekeringen.

In Barcelona is echter wel hulp en behandeling mogelijk. Daar zit een neurochirurg met expertise op het gebied van Ehlers Danlos en wervelkolom instabiliteit.

Antoinet is in 2022 al in Barcelona geopereerd aan haar nekwervels. De wervels waren zo instabiel dat zij haar hoofd niet meer konden dragen en Antoinet allerlei neurologische problemen kreeg door verdrukking van de hersenstam.

De operatie is geslaagd, de nekwervels en 2 borstwervels zijn vast gezet, echter na enige tijd werden de overige wervels ook instabiel en zal Antoinet opnieuw geopereerd moet worden.

De neurochirurg heeft een behandelplan opgesteld waarbij haar volledige rug zal worden vastgezet tm het sacrum en SI gewrichten.Hiermee wordt een dwarslaesie voorkomen en zal Antoinet zich weer op de toekomst kunnen richten.

Help jij ook mee aan een toekomst voor Antoinet?Zij heeft alle hulp nodig om dit enorme bedrag bij elkaar te krijgen.

Liefs Nanette 

 

Anoniem

€ 5

24-10-2023

J. Strikken

€ 16,25

16-10-2023

B. Wennekes

Lieve Antoinet ook namens doneeractie.nl is er weer door hele lieve mensen gedoneerd. Liefs Bianca. 😘

€ 117

03-10-2023

Anoniem

€ 20

03-10-2023

Anoniem

€ 5

29-09-2023

Anoniem

€ 25

28-09-2023

Anoniem

€ 25

28-09-2023

Anoniem

€ 10

27-09-2023

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
dakje met Geef-logo
€ 149.861 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 150.000
waarvan € 1.861,57 via Geef.nl
99%
99

donaties

179

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Help Antoinet

Delen

Aan wie wil je doneren?
×