OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

HELP-ALAS-RIJDEN

ALAS is een organisatie zonder winstoogmerk waarbinnen mensen – inclusief de drie bestuursleden - onbezoldigd en heel gemotiveerd hun werk doen. Wij hebben tot doel kansloze, Spaanse honden een veilig en liefdevol thuis te geven in Nederland. Tevens ondersteunen wij vijf Spaanse asielen met donaties. 

Aan het eind van elk jaar hebben wij een positief saldo tussen de 5.000 en 7.000 euro. Dit geld is onze (broodnodige) ‘buffer’ voor onvoorziene uitgaven. Je weet immers nooit of er (bijvoorbeeld) een kostbare medische behandeling van een hond nodig is of dat zich een andere nood situatie voor doet!

Al een paar jaar staat de aanschaf van een ‘bedrijfsauto’ op ons verlanglijstje. Helaas hebben wij daar geen budget voor.

De kosten voor de aanschaf van een (goede tweedehands) auto incl. belettering bedragen 6.000 à 7.000 euro.

Help je ons om onze droom te verwezenlijken en een veilig vervoer van onze honden mogelijk te maken? Elke gift - hoe klein ook – is van harte welkom want vele kleintjes maken immers 1 grote!

Informatie over onze financiën en activiteiten kan je vinden op onze website. ALAS heeft de ANBI status dus giften zijn aftrekbaar van de belasting. 

Alvast bedankt!

ALAS Rescue Team logo 2

ALAS Rescue Team

Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen. Daarom moeten wij dat voor hen doen. Zij zijn afhankelijk van ons voor hun veiligheid, voer en onderdak. Wij mogen hen niet in de steek laten!Missie: Kansarme Spaanse honden een nieuw thuis geven in NederlandBedrijfsprofielALAS is een 'non profit' organisatie die wordt gerund door vrijwilligers. Er is 1 bestuurder, een team van 4 mensen (incl de bestuurder) dat de dagelijkse leiding heeft en 4 free lancers die ad hoc meewerken. De inkomsten bestaan uit adoptiegelden en giften.Waarom?In Spanje is het 'normaal' - en niet strafbaar - dat gezonde en sociale honden worden gedood omdat mensen niet langer voor ze willen zorgen. ALAS Rescue Team is ontstaan uit de wens en noodzaak in te grijpen in deze wrede en zinloze manier van omgaan met honden. ALAS begon, 10 jaar geleden, als een project van Bright Eyes Society maar is sinds 17 september 2008 verzelfstandigd en werd een nationale verenigingHoe?ALAS brengt - op een verantwoorde en zorgzame manier - honden die dreigen te worden gedood, naar Nederland en zoekt een fijn thuis voor hen. De dieren die door ALAS ter adoptie worden aangeboden, zijn getest (op Leishmaniosa, Erlichia en Filaria), gevaccineerd en voorzien van paspoort en chip. De voor het transport naar Nederland benodigde papieren voldoen aan de Europese wetten en standaard.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.280 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.000
18%
28

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 1.280 opgehaald