OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

HELP-ALAS-RIJDEN

ALAS is een organisatie zonder winstoogmerk waarbinnen mensen – inclusief de drie bestuursleden - onbezoldigd en heel gemotiveerd hun werk doen. Wij hebben tot doel kansloze, Spaanse honden een veilig en liefdevol thuis te geven in Nederland. Tevens ondersteunen wij vijf Spaanse asielen met donaties. 

Aan het eind van elk jaar hebben wij een positief saldo tussen de 5.000 en 7.000 euro. Dit geld is onze (broodnodige) ‘buffer’ voor onvoorziene uitgaven. Je weet immers nooit of er (bijvoorbeeld) een kostbare medische behandeling van een hond nodig is of dat zich een andere nood situatie voor doet!

Al een paar jaar staat de aanschaf van een ‘bedrijfsauto’ op ons verlanglijstje. Helaas hebben wij daar geen budget voor.

De kosten voor de aanschaf van een (goede tweedehands) auto incl. belettering bedragen 6.000 à 7.000 euro.

Help je ons om onze droom te verwezenlijken en een veilig vervoer van onze honden mogelijk te maken? Elke gift - hoe klein ook – is van harte welkom want vele kleintjes maken immers 1 grote!

Informatie over onze financiën en activiteiten kan je vinden op onze website. ALAS heeft de ANBI status dus giften zijn aftrekbaar van de belasting. 

Alvast bedankt!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.280 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 7.000
18%
28

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 1.280 opgehaald