OK
×
Actievoerder
Ryan Bahadoer

Hello Kiddo Menu voor NSGK

Bij Ryan Foodshop hebben we de Hello Kiddo Box! De Hello Kiddo Box zit vol met lekkers, altijd iets warms, iets zoets, iets gezonds & iets te spelen. Voor €7,50 staat er al een box op tafel. Daarvan doneren wij €1,50 aan Stichting voor het gehandicapte Kind.

Zij zetten zich met projecten in voor kinderen met een handicap. Ieder kind moet kunnen spelen, sporten, leren en vriendjes kunnen maken. 

ryanfoodshop.nl

Het Gehandicapte Kind  logo 2

Het Gehandicapte Kind

Veel kinderen met een handicap zijn eenzaam en voelen zich buitengesloten. Ze kunnen meestal niet terecht op de gewone sportclub, gaan vaak niet naar school of krijgen speciaal onderwijs, ver weg van huis. Ook zijn er vaak nauwelijks plekken om te spelen met vriendjes in de buurt. Hoe moet je dan vriendjes maken? 

De meeste kinderen leren leven met hun beperking. Weet je wat hun allergrootste handicap is? Eenzaamheid. Dat kunnen we samen veranderen! 

Samen met jou zorgt het Gehandicapte Kind (voorheen NSGK) dat kinderen met een beperking opgroeien in contact met leeftijdgenootjes - met en zonder handicap. Dat ze samen spelen, leren en sporten. Help mee en kom in actie! 

Weten waar jij aan bijdraagt? Kijk dan op www.gehandicaptekind.nl

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 141 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
waarvan € 0 via Geef.nl
14%
0

donaties

69

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ryan Bahadoer

€ 0 opgehaald