OK
×
Actievoerder
True Grasses

Hekwerk voor beveiliging

De Grasslands Secondary School is gestart! Na 7 jaar mochten wij eindelijk en officieel de deuren openen en de eerste 2 klassen zijn begonnen. Maar vele ouders vragen om een omheining, en terecht. Dit geeft meer beveiliging aan de kinderen op school en zorgt dat zijzelf ook op het school terrein blijven. 

Net zoals het bouwen van de school, stap voor stap, willen wij 'bouwen' aan beveiliging, plant voor plant.

Wilt u meehelpen? Er zijn al meerdere stekjes geplant om de school heen, dit moet aangevuld worden en tevens willen wij graag palen met prikkeldraad plaatsen voor een betere omheining. 

De school, ouders, kinderen en wijzelf zijn u dankbaar!

True Grasses - Beroepsonderwijs in Tanzania logo 2

True Grasses - Beroepsonderwijs in Tanzania

Wij vertellen je graag voor wie wij het verschil willen maken en hoe wij dit aanpakken. Hopelijk wordt je net zo enthousiast als wij. 

Stichting True Grasses is een christelijke stichting die zich inzet voor het verbeteren van de leefomstandigheden in Tanzania. We richten ons daarbij vooral op meisjes en vrouwen, omdat zij vaak benadeelt zijn. 

Ons project is gestart in Kisarawe, een regio aan de kust met groeiende armoede en een afnemend aantal scholen. Wij zijn gestart met beroepsonderwijs en bouwen de school in de komende jaren verder uit. Zo bieden we kinderen de kans om te studeren zodat ze later in hun eigen onderhoud kunnen voorzien.

In Kisarawe hebben meisjes binnen een gezin de kleinste kans op onderwijs, ze trouwen vaak jong. Het is niet eenvoudig dit patroon te doorbreken. Gelukkig neemt de gemeenschap zelf initiatief en is actief betrokken bij het project. We kijken gezamenlijk naar hun behoeftes zodat het hele dorp kan profiteren: bijvoorbeeld door een waterput en door sportactiviteiten. Door de school wordt de waarde van onderwijs, ook voor meisjes, steeds beter zichtbaar.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 20 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 917
2%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
True Grasses
True Grasses

€ 20 opgehaald