OK
×

Heeschebos 2e etage, wil deze zomer meedoen zoals iedereen!

Stel je voor: een zomer vol avontuur, gelach en nieuwe ervaringen. Dit is de droom van de 9 jongvolwassenen met autisme van de locatie Heeschebos 2e etage. Het zijn jongvolwassenen tussen de 20 en 35 jaar oud, die samen met hun begeleiders de vakantie willen vullen met betekenisvolle activiteiten. 

Door bij te dragen aan het zomerprogramma, kunt u het verschil maken in het leven van deze jongeren. U kunt hen helpen om te participeren zoals ieder ander, om de zomer door te komen zonder de essentiële structuur die ze nodig hebben. U kunt hen de kans geven om te ontspannen, plezier te hebben en verhalen te vertellen over hun avonturen. Maar bovenal kunt u hen laten zien dat ze niet alleen zijn - dat er mensen zijn die in hen geloven en die hen willen zien gedijen.

Met uw steun kunnen we een scala aan activiteiten organiseren die niet alleen ontspannend zijn, maar ook de band in de groep versterken.

Laten we samen bouwen aan een zomer vol betekenisvolle momenten en blijvende herinneringen. Doe mee en help ons om deze jongeren de zomer van hun leven te bezorgen.

Pluryn  logo 2

Pluryn

Pluryn heeft een team fondsenwerving die zorgt voor extra middelen om daarmee bij te dragen aan een betekenisvol bestaan van kinderen, jongeren en volwassenen bij Pluryn. Mensen hebben meer nodig dan goede primaire zorg, behandeling en onderwijs. Speeltoestellen, vakanties, sportieve en culturele activiteiten, dagjes uit, diercontact, een maatje, kleding, een leuk ingerichte kamer en herinrichting van een schoolplein, er is gewoon géén geld voor vanuit de reguliere zorg & onderwijsbudgetten. Terwijl dat toch zaken zijn die belangrijk bijdragen aan een menswaardig bestaan en de ontwikkeling van jongeren en volwassenen die bij Pluryn verblijven. Team fondsenwerving van Pluryn zorgt dat het geld voor deze extra middelen er komt door het werven van fondsen, bedrijven en sponsoren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 855 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
85%
15

donaties

7

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×