OK
×
Actievoerder
Hartloop Leusden

Hartloop Leusden

Na de aflasting van de Hartloop Leusden willen wij alsnog geld ophalen voor de Stichting Hartekind.

Wie zijn wij? Wij zijn een groep van 6 studenten van Sportmarketing Saxion Deventer die zich stuk voor stuk willen inzetten voor kinderen die geboren worden met een hartafwijking. Elk kind verdient het om gezond aan het leven te kunnen starten. Daarom hebben wij gekozen voor een samenwerking met het goede doel: Stichting Hartekind. Stichting Hartekind besteed alle donaties aan onderzoek naar hartafwijkingen bij babys om zo de overlevingskansen te vergroten en de kwaliteit van het leven te verbeteren.

Voor elke euro helpt u al een kind!

Hartekind (Stichting) logo 2

Hartekind (Stichting)

Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen met een aangeboren hartafwijking: Hartekinderen, waarvan er in Nederland ongeveer 1500 per jaar geboren worden. Deze Hartekinderen lopen voordurend aan tegen dingen die hun vriendjes en vriendinnetjes gewoon mogen en kunnen. Maar zij niet. Stichting Hartekind wil dat deze kinderen 'gewoon kind' kunnen zijn. Daarom steunen we projecten en initiatieven voor Hartekinderen, waarbij dit thema centraal staat. Jaarlijks overlijden er nog steeds kinderen met een aangeboren hartafwijking, omdat de medische wetenschap nog niet ver genoeg is om dit te voorkomen. Daarom ondersteunt Stichting Hartekind relevant onderzoek. We werken samen met ziekenhuizen door heel Nederland om de medische kansen voor Hartekinderen waar mogelijk te verbeteren. Kind zijn, hart nodig!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 120 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
6%
9

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Hartloop Leusden
Hartloop Leusden

€ 120 opgehaald