OK
×

Hart4Onderzoek: Dam tot Dam weekend 2018

Dit jaar doet Hart4Onderzoek weer mee met het Dam tot Dam weekend om gelden te generen voor haar stichting.

Wil jij ons helpen om crowdfunding mogelijk te maken?

Dit jaar doen we mee aan:
- de Damloop by Night, 5 Engelse mijl, zaterdag 22 septemver 2018;
- de Dam tot Damloop, 10 Engelse mijl, zondag 23 september 2018;
- de Dam tot Dam fietsclassic, verschillende afstanden, zondag 23 september 2018.

Het parcours over 5 Engelse Mijl gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg muziek voor een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park.

Het parcours over 10 Engelse Mijl gaat van het Centraal station Amsterdam, door de IJtunnel en de Zuiddijk in Zaandam tot de finisch bij het Dam tot Dam Park in Zaandam.

De start en finish van de Dam tot Dam fietsclassic zijn voor het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam en je gaat zelfs door de IJtunnel! Meedoen is mogelijk voor ieder type fietser!

Wij, van Hart4Onderzoek zullen jou en de teamleden aanmoedigen (en meefietsen en/of meerenennen!) maar vooral ook promoten en bij een groter publiek onder de aandacht brengen.

Middels eigentijdse vlogs, Fb & Insta posts, youtube filmpjes en twitteracties zullen patiënten, collega's en familie betrokken worden bij jou crowdfundingsactie.
Ben je arts(-onderzoeker)? Dan kun je je eigen onderzoek en werkzaamheden ook via deze kanalen delen, waardoor je niet alleen aandacht genereert maar via de crowdfunding via Hart4Onderzoek ook gelden binnenhaalt. 

Laten we er samen weer een succevol weekend van maken!!

Hart4Onderzoek logo 2

Hart4Onderzoek

Stichting Hart4Onderzoek is het eerste platform in Nederland dat wetenschappelijk onderzoek op het gebied van (aangeboren) hart- en vaataandoeningen samenbrengt met de patiënt. 

Hart4Onderzoek (H4O) is de enige goede doelen stichting die zich vanaf patiëntniveau door middel van crowdfundingsacties & fundraising inzet om gelden te genereren voor wetenschappelijk onderzoek naar (aangeboren) hart- en/of vaatafwijkingen bij (jong) volwassenen.

De nadruk ligt hierbij op de vraaggerichtheid van met name jonge onderzoekers, kleinschalige onderzoeksprojecten en aanvragen. 

We bieden een platform aan waarbij patiënt en onderzoeker elkaar makkelijk kunnen vinden.

Op deze manier zijn ze ondersteunend en aanvullend aan elkaar. We stimuleren (jonge) wetenschappers en hun onderzoeksleiders specifieke initiatieven bij ons in te dienen. Wij gaan hen dan helpen de financiering van het onderzoek rond te krijgen, of een brug te slaan tussen de onderzoeker en de patient.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 752 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.500
21%
35

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×