OK
×
Actievoerder
Martijn Prak

Hardlopen voor TOS

Ik ben Martijn Prak, 34 jaar en woon, samen met mijn vrouw en twee kinderen, in Delfzijl (Groningen). Onlangs is er bij mijn zoon (Milo), van 8 jaar een ernstige vorm van TOS geconstateerd. TOS is een taalontwikkelingsstoornis. Een kind met TOS heeft bijvoorbeeld grote moeite met praten of het begrijpen van taal.

Milo krijgt al bijna 5 jaar logopedie, maar nooit is TOS ter sprake gekomen. Wij als ouders waren ook niet bekend met TOS.

Wij willen graag meer naamsbekendheid voor TOS, zodat kinderen met TOS beter begrepen worden.

 

Daarom wil ik door middel van het lopen van de Run van Winschoten (50km), op 14 september 2019, geld ophalen voor de Stichting FODOK/FOSS.

De FOSS is de landelijke oudervereniging van en voor ouders van slechthorende kinderen en ouders van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS).

 

Met het geld van deze actie kan de FOSS het werk van SpraakSaam en SamenTrots, gericht op het samenbrengen van (jonge) kinderen met TOS, verder te ondersteunen. Het zou heel mooi zijn als we met uw bijdrage een landelijke dag kunnen organiseren speciaal voor alle (jonge) kinderen met TOS (en hun ouders) om samen te delen en te spelen.

 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
opgehaald van
107%
80

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie