OK
×
Actievoerder
Diana Jansen

Hardlopen voor de Dirk Kuyt Foundation

Dit jaar organiseert de Dirk Kuyt Foundation een hardloopwedstrijd voor iedereen dus met en zonder beperking.

De Foundation heeft mij als sporter geholpen aan een rolstoel zodat ik mijn sport hardlopen kan beoefenen nu wil ik graag wat terug doen.

Help je mee elke euro is welkom en wie weet kunnen we zo bijdragen om een andere sporter op weg te helpen.

Mijn dank is groot

Hieronder staat de info voor de wedstrijd 

Op vrijdag 14 april 2023 vindt de allereerste Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee plaats. Een Run voor sporters met en zonder beperking: hardlopers, wheelers, handbikers en framerunners; iedereen kan meedoen!

Programma

De start en finish zijn bij kvv Quick Boys in Katwijk aan Zee en het programma zal tussen 18:30u en 21:00u plaatsvinden. We hebben verschillende afstanden voor jong en oud. Zo is er een Run van 1 km, kun je je opgeven voor de 5 of 10 kilometer op verharde en onverharde paden en wordt er een wandeltocht van 5 km door de duinen georganiseerd. Kortom, voor ieder wat wils. Daarnaast is er de gelegenheid op het terrein van kvv Quick Boys om wat te eten en drinken te kopen en zal er een DJ aanwezig zijn om alle deelnemers feestelijk bij de finish te onthalen.

 

Schrijf je hier in: 

https://inschrijven.nl/form/2023041451345-nl

 

 

Dirk Kuyt Foundation logo 2

Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor sporters met een beperking

Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten: het ontbreken van aangepast materiaal, gebrek aan vervoer of te hoge kosten voor een specifieke sport. Sporten wordt in dergelijke gevallen onbereikbaar. En dat terwijl sporten niet alleen fysiek gezond is, maar ook zorgt voor sociaal welzijn. De Dirk Kuyt Foundation biedt aan individuele sporters en teams de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage om te starten met sporten of te blijven sporten.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 35 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
7%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Diana Jansen

€ 35 opgehaald