OK
×

Handen uit de mouwen op Lesbos, Because We Carry Team 259

In september gaan wij naar Lesbos om te werken voor de stichting Because We Carry (BWC). We gaan de handen letterlijk uit de mouwen steken. Uit pure naastenliefde vanuit het motto #nietlullenmaarpoetsen. BWC gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaat er (als een soort estafette) via deze stichting wekelijks een team van 7 vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige zoals eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen.

Because We Carry is een stichting zonder overheadkosten en de kosten voor reis en verblijf betalen we zelf: elke gedoneerde euro komt zo rechtstreeks bij zijn doel terecht.

Wij willen graag zelf die verandering zijn. Wij willen deze mensen met onze hulp laten zien dat ze niet worden vergeten en wij willen onze onmacht omzetten in daadkracht!

Elke team dient ook minimaal € 8.000 in te zamelen, dus jij kunt ook je steentje bijdragen! Want naast onze inzet hebben we dit bedrag nodig om die week van alles in het kamp te financieren. En met jouw bijdrage kunnen we de mensen daar voorzien van onder andere een ontbijtje en een warme deken om de nacht door te komen.

Om dit geld in te zamelen hadden we allemaal mooie en unieke acties bedacht. Onder andere een benefietconcert van studenten van Codarts, een internationale kunstvakhogeschool. Een onvergetelijk benefietdiner voor familie, vrienden, bekenden en collega’s. Maar in deze onzekere tijd kunnen deze nog geen doorgang vinden. Daarom starten wij nu eerst met wat wél kan: een geldinzamelactie!

Wij willen je daarom vragen om ons te helpen met een financiële bijdrage voor deze groep mensen die op dit moment dubbel wordt getroffen!

Lieve groet,

Loes Ruyter, Annemieke Smit, Inge Smolders, Ellen Smit en Pascale Luijben.


Onderstaand filmpje laat zien wat de stichting BWC al gerealiseerd heeft: https://www.youtube.com/watch?v=d3jbQ-WYzZM&feature=youtu.be

https://www.becausewecarry.org/

 

Anoniem aan teamlid Because We Carry Team 259

€ 10

Vandaag

K. walstra aan teamlid Because We Carry Team 259

Mooi initiatief!

€ 20

Vandaag

J. de Groot aan teamlid Because We Carry Team 259

€ 100

Vandaag

Anoniem aan teamlid Because We Carry Team 259

€ 15

Gisteren

L. Todorovic aan teamlid Because We Carry Team 259

Veel succes!!

€ 25

Gisteren

I. De Bruin-Muntjewerff aan teamlid Because We Carry Team 259

Zet 'm op!

€ 50

Gisteren

Y. de Jongh aan teamlid Because We Carry Team 259

Lieve Annemiek, ik vind het heel mooi van je dat je je hier voor inzet samen met je vriendinnen. Heel veel succes en ik hoop dat jullie ook echt er heen kunnen gaan in deze tijd. het is nl. iets te ver fietsen;)

€ 15

Gisteren

Anoniem aan teamlid Because We Carry Team 259

€ 25

Gisteren

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
dakje met Geef-logo
€ 11.755 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 16.000
waarvan € 11.430 via Geef.nl
73%
254

donaties

229

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×