OK
×
Actievoerder
Sanne Simons

Halve marathon rennen voor Duchenne

Het is niet voor iedereen de normaalste zaak van de wereld om naar hockey training of  de sportschool te gaan. Laat staan een rondje hardlopen. Daarom ga ik 6 november aanstaande de halve marathon van Granada lopen om geld in te zamelen voor Duchenne. 

DPP zet zich in om het toekomstperspectief van Duchenne patiënten te verbeteren, door sneller en beter onderzoek naar medicijnen die Duchenne Spierdystrofie kunnen behandelen en genezen.

Duchenne is een wrede spierziekte die voor komt bij jongens. In de loop van de jaren verzwakken de spieren steeds meer. Als gevolg van de spierzwakte ontstaat stijfheid van de gewrichten en verzwakken ook de spieren van de ademhaling en het hart.

Een kleine donatie kan al een groot verschil maken!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 554 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
138%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Sanne Simons
Sanne Simons

€ 554 opgehaald