OK
×
Actievoerder
Stichting Joni

Great Ethiopian Run

Ieder jaar rennen de deelnemers uit de projecten, Yeshu en anderen voor SMILE mee in de great Ethiopian Run om te laten zien dat je ook met een handicap prima in staat bent om te sporten en resultaten te behalen! Deze zondag rennen een aantal de 10km en een aantal 5km! En ook Hester, Dawit en Hanna rennen mee. Hester en Dawit trainen al een tijdje dus die verwachten we een stukje voor de rest uit ;)

Wij gaan aandacht vragen voor SMILE en de projecten. En wie weet komen wij weer op de tv zoals Yordanos (syndroom van down) twee jaar geleden! Graag vragen wij nu ook even jullie aandacht voor ons nieuwe volleybal project waarin dove de kans krijgen om te sporten en samen te werken aan de toekomst. Ook in dit project zal er veel aandacht zijn voor bewustzijn in de maatschappij voor de mogelijkheen voor mensen met beperking. Help jij mee en sponsor jij onze deelnemers voor hun prestatie aankomende zondag? 

Het geld gaat in de pot voor het volleybal project zodat deze straks ook kan starten :) 

avatarWees de eerste!

Geef Stichting een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×