OK
×

Maak jij de Gouwe Ouwe sessies mogelijk?

Het Coronavirus heeft steeds meer impact op het leven van ouderen en medewerkers in de zorg. Ouderen ontvangen nu minder – soms helemaal geen bezoek. Ze zitten alleen op hun kamer of in hun huis. Alle activiteiten zijn afgelast. 
Jaarlijks bezoeken wij samen met onze bevlogen muzikanten meer dan 10.000 ouderen – in verpleeghuizen, woonzorgcentra en thuiswonende ouderen - om muzikale herinneringen op te halen. Tijdens deze Gouwe Ouwe middagen en avonden zien we harten opengaan, mensen de dansvloer betreden, ogen van blijdschap glinsteren – ouderen zijn weer even terug in de bloei van hun leven. 

Wij willen onze ouderen, zorgmedewerkers en muzikanten weer via het scherm samenbrengen. Daarom brengen de Gouwe Ouwe muzikanten vanaf nu elke middag van 14:00 – 14:30 een live video via Facebook, met liedjes uit vervlogen tijden. Zij spelen muziek die dwars door het scherm heen warmte in de huiskamer van onze ouderen brengt. Muziek die de eenzaamheid even doorbreekt. Muziek die de ogen weer laat glinsteren. Muziek die een hart onder de riem steekt van onze zorgmedewerkers.

Van de muzikant in de huiskamer naar de oudere in de huiskamer. Omdat muziek door alle schermen heen, door alle virussen heen, door ziekte en door pijn heen, verbindt. 

Wil jij met een speciaal liedje een oudere, medewerker in de zorg, in een verpleeghuis of iemand anders een hart onder de riem steken of in het zonnetje zetten? Laat dan op onze facebookpagina weten welk liedje jij wilt aanvragen. https://www.facebook.com/stichtingdetijdmachine/

De komende weken willen wij deze sessies voortzetten. Gouwe Ouwe wil onze fantastische muzikanten, die nu hun inkomsten missen, daarbij financieel steunen. Jij kan ons daarbij helpen. 

Zorg jij voor lichtjes in de ogen van onze ouderen? Draag jij zorgmedewerkers in deze moeilijke tijden een warm hart toe?
Doneer dan nu. Alle kleine beetjes helpen. Omdat muziek door alle zorgen heen verbindt.

#hartvoordezorg #muziekverbindt #steunmuzikanten #ouderen

 

avatarWees de eerste!

Geef Stichting een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald van € 1.000
0%
0

donaties

12

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:
Project:Gouwe Ouwe

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie