OK
×

Give a Change-Week

 Wij zijn studenten van de Hoge School van Rotterdam, ondernemers in opleiding met de mogelijkheid om onze ambities te kunnen volgen. Wij als ondernemers zijn uitgedaagd door school om zo veel mogelijk geld in een week op te halen voor een goed doel! Wij hebben het Armoede fonds gekozen omdat wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om zijn of haar ambities in het leven te kunnen achtervolgen, en armoede mag hierin geen rol spelen. Wij proberen nu in een week zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Armoede fonds, waarin veerkracht en daadkracht centraal staan.

Wil jij ons daar bij helpen?

Samen Armoede Uitsluiten!

Armoedefonds (Stichting) logo 2

Armoedefonds (Stichting)

Wist je dat ruim 1 miljoen Nederlanders in armoede leven? Er is een grote groep mensen dat dagelijks de gevolgen, van een leven in armoede, moet ondervinden. 

Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan lokale organisaties die mensen in armoede helpen met o.a. voedsel, kleding, binnen- of buitenschoolse activiteiten, huisvesting, zorg- of medische kosten maar ook hulp bij de administratie of directe noodhulp. 

Het Armoedefonds helpt ook via haar eigen projecten waaronder de Schoolspullenactie en Steunpakketjes voor kwetsbare ouderen. Ook zet het Armoedefonds zich in tegen menstruatie-armoede. Met inmiddels meer dan 2.300 MUP's (menstruatieproducten uitgiftepunten) in Nederland verstrekken we gratis menstruatieproducten aan meisjes en vrouwen die daar niet altijd het geld voor hebben. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 205 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 300
68%
21

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×